2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماساژ بده منم میخواستم انجام بدم پشیمون شدم جدا از ضرر به مرور میگن دیگه تاثیر نمیذاره و ممکنه ابرو ...

🤣🤣عزیزم ماساژ چه تاثیری داره اخه هر چقد ماساژ بدی بعد ۵ دقیقه مث قبل میشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

من انجام دادم خیلی خوب بود قشنگ صورتم باز و خوشگل شد ابروهام رفت بالا خیلی قشنگ شد تقریبا ۶-۷ ماه حا ...

پزشک عمومی انجام دادی یا متخصص یا کلینیک زیبایی 

یه حدود داره گلم کلا میگم از این برند راضی بودن

نه بستگی به ماهیچه های ابروی خودت داره کاملا رو بعضیا اصلا جواب نمیده

برندشم برند خوبیه

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
ماساژ بده منم میخواستم انجام بدم پشیمون شدم جدا از ضرر به مرور میگن دیگه تاثیر نمیذاره و ممکنه ابرو ...

نه ضرر داره نه تاثیرش کم میشه 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
نه بستگی به ماهیچه های ابروی خودت داره کاملا رو بعضیا اصلا جواب نمیدهبرندشم برند خوبیه

یه جا کاراشو تو پیجش دیدم به نسبت بقیه خیلی کارش بهتر بود ولی بازم استرس دارم

من توی کلینیک زیبایی انجام دادم ولی پزشکش عمومی بود اما متبحر بود خیلی راضی بودم دوباره میخوام انجام ...

چقد شد هزینش

والا منم یه جا پیدا کردم کارش خیلییی نسبت به بقیه بهتره و نمونه کار تو زمینه بوتاکس خیلییی داره