2777
2789
عنوان

مراسم بله برون

144 بازدید | 11 پست

بعد محرم و صفر میخام بله برون بگیرم

دیروز خواهرم تو اینستا یه مدل شیرینی نشونم دا  که مخصوص این نوع مراسم هاست خیلی خوشگل بودن ولی قیمتشون بالاست از طرفی میدونم نامزدم بخاطر خونه ای که جدیدا خریده دستش تنگه و من نمیخام این نوع شیرینیو بخره  آیا حتما واسه بله برون این مدل شیرینی ها خریده بشه؟و اینکه نامزدم گفت اگه پولم نرسید اشکال نداره دسته گل مصنوعی بیارم منم گفتم اشکالی نداره ولی خواهرم میگه دسته گل مصنوعی شگون نداره

نظر شما چیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول زندگی چشمت ب دهن اینو اون نباشه

آرامشت مهمتره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شگون نداره!!!! این دیگه چه حرف مسخره ایه 

نه مکه جای نوشته که حتما باید از اون شیرینی باشه هرچی گرفتن دیگه شما که نباید بگید چه شیرینی بیارن براتون 

خودت اگه خیلی اون مدل رو دوست داری برای پذیرایی از مهموناتون بخر  

یا کیک بخرید 

دسته گل اگه خیلی دوست داری بگو طبیعی

اتفاقا منم میخام مصنوعی بیارن ک موندگاری بیشتری دارن طبیعی خشک میشه ته تهش نگهم داری زشت و شکنندس 

بعد اون اصلا نیاز ب خرج الکی نیست عزیزم هرنوع شیرینی بگیرن اوکیه و اینک لباسم میتونی یچیز ساده تر انتخاب کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه، لزومی نداره حتما اون مدل شیرینی‌ها رو بخری. هر مدل شیرینی که بخری مهم نیست، مهم اینه که مراسم با سلیقه و به‌سادگی برگزار بشه. از طرفی، اگه بودجه نامزدت محدوده، بهتره که به فکر راه‌های کم‌هزینه باشی. درباره دسته گل مصنوعی هم، اصلا شگون نداره یا نمی‌دونم این حرفا. انتخاب کاملا سلیقه‌ایه. اگه خودت راحتی، ایرادی نداره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!