2777
2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 72 پست

بسپار ب خدا. ولی بعدا ب حرفم میرسی اینکه بچه دختر باشه مخصوصا بچه  اول دختر باشه،خیلییی بهتره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بچه رو سقط کنی به خاطر اینکه دختر ! به نظرم یکم فکر کن هیچی نگفتم که توهینی نشه یه وقت خدای نکرده

باردار نیستمممم الان

خودم میدونم سقط گناه و هیچوقت اینکارو نمیکنم

من دارم میگم دیشب تازه تخمکگذاریم بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باردار نیستم تازه دیروز تخپک گذاریم بوده

عزیزممم چی میگی؟ فک کردی با یه بار دو بار اقدام بارداری که بری اورژانسی بخری؟ حتی اگه 1 ساعتم قبل تخمک گذاری اقدام کنی احتمال پسر شدن 50 درصده! چون به هزار عامل دیگه بستگی داره! تلاش شما نیاز نیست در اخر جنسیت همونی میشه که خواست خدا هست..

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

بسپار ب خدا. ولی بعدا ب حرفم میرسی اینکه بچه دختر باشه مخصوصا بچه اول دختر باشه،خیلییی بهتره

ببين شما تجربه اينكه اول پسر باشه رو نداري 

نميگم خوبه ها 

نههه 

در كل جنسيت زدايي منفوره چه دختر چه پسر

به نظرم شما كه به دلت بد افتاده بخور ولي فكرتو درست كنهمه جوانبم رعايت كني باز ممكنه دختر بشه اگه در ...

نه خدا نکنه آی وی اف

در اون حد نیستم که.

ولی میدونم همسرم دوست دارم اولی پسر باشه

خانواده‌ها هم همینطور.

ولی دخترم باشه قطعا دوستش دارنا ولی پسر باشه دیگه خیلی تحویل میگیرن و خوششون میاد😔

خودم میدونم نباید به حرف مردم بود ولی چیکار کنم از بچگی مامانم و مادربزرگم عاشق پسر بودن و من همیشه این حس بهم متتقل شده با اینکه خودم عاشق دخترم...

به نظرم به قول بفضی کاربرا مادر شدن لیاقت میخواد من ندارم.

بخور اورژانسی اگه بیشتر از ۷۲ ساعت نگذشتهچون هنوز لقاح هم انجام نشده احتمالا ولی خدا رو چ دیدی یهو ه ...

اخه سردی هم خوردیم

از دیشب یسره تو سایت‌ها هستم 

من خیلی به همسرم گفتم تغذیه شو ولی گوش نمیده بهش گفتم قهوه بخور نخورد چون خیلی گرمی خورده بود و صورتش چندین تا جوش زده گفت نمیخورم دیگه

اونم به حرفم گوش نمیده

هعی.. نمی ونم چیکار کنم