2777
2789

الارا و ارمان ارمان که میشه رهبر الارا هم اراینده ایل البته با معنیش یکم مشکل دارم 

ما هم یکی از فامیلامون اسم دخترشو گذاشت الارا پسرش رو الوین

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الوین ؟ چقدر عجیبه الارا خانوم چه شکلیه ؟ قشنگه ؟ من حس میکنم الارای من یه دختر مو فرفری با چشمای سب ...

آره الوین یعنی بزرگ ایل فکر کنم 

هنوز چند ماهشه آره ماشاالله قشنگه 😍

چشم ابرو قشنگه اما فعلا کچله 😍😄

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

الارا خیلی شیکه ولی آرمان قدیمیه 

البته تا متاهل بشی تا بچه دار بشی ۲۰ بار دیگه اسم انتخاب میکنی 😂 من خودم هنوز هزارتا اسم عوض کردم

مثلا ابرا کوهیار دادیار یوتاب علیسان و... 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

الارا خیلی شیکه ولی آرمان قدیمیه البته تا متاهل بشی تا بچه دار بشی ۲۰ بار دیگه اسم انتخاب میکنی 😂 م ...

ارتا هم دوست دارم ولی به الارا نمیاد  اره دیقیا همین که میگیه من اسم دخترا دو سال پیش مارال بود بعد شد ارتمیس الان شده الارا