بازگشت2 مدیر عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 91 عنوان عمل لیزیک نکنیدددددددد❌❌❌❌ | مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 89 پست تو رو خدا عمل نکنین با هر شماره ای که هستین، عینک خیلی راحت و بی خطره، هیچ کشوری عمل نمیکنه بجز ایران خراب شده 1404/04/12 | 02:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بازگشت2 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 91 فمتو اسمایل چی؟ نه عزیزم هیچی هیچی،فقط عینک، بخدا خواهرانه بهت میگم
party_kiss عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 7210 نه عزیزم هیچی هیچی،فقط عینک، بخدا خواهرانه بهت میگم دلیل
شاینا۹۶ عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2809 از وقتی عمل کردم ابروهام و دور چشمام درد میکنه، خشکی چشم، افتادگی پلک، و در آینده عوارضی که معلوم نی ... چندوقته عمل کردین؟تامدتی حساسه اطراف چشمولی من خواهرم انجام داده خیلی ساله وعالیه الحمدللهدکترتون خوب نبوده میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55702 به جای زیر سوال بردن کل ماجرا دکتر خوبی رو انتخاب کنینکل اقوام من این عمل رو کردن و راضی بودناز خاله ... از سال ۷۲ تا همین الان کل فامیلامون عمل کردن هیچ کس مشکل نداره خداروشکر مثل اینه که بگی مردم سوار ماشین نشید چون فامیلمون تصادف کرد فوت شد !!! هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24803 از وقتی عمل کردم ابروهام و دور چشمام درد میکنه، خشکی چشم، افتادگی پلک، و در آینده عوارضی که معلوم نی ... برو پیش دکتر ساسان وجودی خواهرم پیشش عمل کرده عوارض عملت رو بهش بگو،دکتر خوبیه ،راهکار های خوبی هم میده خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24803 از سال ۷۲ تا همین الان کل فامیلامون عمل کردن هیچ کس مشکل نداره خداروشکر مثل اینه که بگی مردم سوار ما ... دقیقاا👌🏻 خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55702 دقیقاا👌🏻 خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم همسرم ۵ سال پیش برادرهام سال ۷۶ دختر عموم سال ۷۲ جز اولین ها بوده دیگه کسی نیست تو فامیلمون عینک بزنه پسر عمه ام از انگلیس اومد عمل کرد رفته بود اونجا گفته بودن عالیه عملش هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
بازگشت2 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 91 از سال ۷۲ تا همین الان کل فامیلامون عمل کردن هیچ کس مشکل نداره خداروشکر مثل اینه که بگی مردم سوار ما ... هر کدوم عوارض خودشونو دارن مطمئن باش، مال من حالا بیشتر نشون داده، ولی به ریسکش نمی ارزه که چشماتو بدی زیر تیغ جراحی، چرا خود دکترا عمل نمیکنن؟
djes عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 1169 هیچ کدوم خوب نشده؟ چه مدته عمل کردن؟ چندساله والان بدتربرگشته وعوارض دیگه. بااینکه یکی از بهترین دکترا تهران عمل کرد
djes عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 1169 از وقتی عمل کردم ابروهام و دور چشمام درد میکنه، خشکی چشم، افتادگی پلک، و در آینده عوارضی که معلوم نی ... دقیقا برای یکی از اشناهام همینا شد
بازگشت2 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 91 به نور حساس شده چشمام، به گردو خاک هم همینطور، یکم گردوخاک باشه چشمام درد میگیره
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55702 هر کدوم عوارض خودشونو دارن مطمئن باش، مال من حالا بیشتر نشون داده، ولی به ریسکش نمی ارزه که چشماتو ب ... خودم عمل کردم شما عوارض داشتی قرار نیست همه مثل شما باشن اتفاقا دوستم پدر خودش چشم پزشک هست خودش هم داروسازه و عمل کرده سالهاست هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 24803 خودم ۱۶ سال پیش عمل کردم همسرم ۵ سال پیش برادرهام سال ۷۶ دختر عموم سال ۷۲ جز اولین ها بوده دیگه کسی ... جدا از راحتی واقعا تاثیر زیادی رو ظاهر هم داره خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55702 جدا از راحتی واقعا تاثیر زیادی رو ظاهر هم داره من شماره ام ۷ و ۷/۵ بود ۲۴ سالگی عمل کردم واقعا جز بهترین تصمیم های عمرم بوده و هست هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
بازگشت2 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 91 آره و مهمترین نکته که شماره ی چشم برمیگرده و کسانی هستند که دیگه بعد از عمل با عینک هم دیدشون خوب و واضح مثل قبل نمیشه