2777
2789
هر کدوم عوارض خودشونو دارن مطمئن باش، مال من حالا بیشتر نشون داده، ولی به ریسکش نمی ارزه که چشماتو ب ...

پس کی عمل میکنه؟

کلا عمل لیزیک کیس سلکشنش از خود عمل مهمتره

عملش برای کسی ک انجام میده خیلی سادست

فقـط باید شما مورد مناسبی باشین از لحاظ چند فاکتور

مثلا شما اگ قبل عملم چشاتون خشک باشه بعدش بیشتر سرویس میشید مثل من

ک بازم می ارزید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگس پران، چشم درد، ابرو درد، پیشونی درد، اصلا مثل قبلاً صاف و شفاف نمی‌بینم انگار هاله ای جلوی چشمم ...

عزیزم بت قول میدم دو ماه دیگ عشق  دنیا رو میکنی با چشمات

اوایل خود اون قطره های درمانی ک میدنم دیدو تار میکنه

درد داره حساسیت ب نور داره اشک ریزش در عین خشکی داره

خب نقاهتشه

مگه کسی ک بینی عمل میکنه فردا همه چی اوکیه

ماه ها طول میکشه

با این تاپیت کلی استرس دادی ب مردم

انگار چیزای سیاه جلوی چشمام اینور اونور میره، و یک هاله ی سفید جلوی چشمام هست که هر چی پلک میزنم اصل ...

اره همون مگس پرانه ☹️ حتما متخصص شبکیه برو عزیزم برای اون هاله سفید باید چکاپ شی 

یه آقای دیگه‌هم میگفت تا ۱۶ سال بعد عمل مشکل نداشتم ولی الان شبکیه چشمم سوراخ ریز پیدا کرده 

کاش دکترا حداقل قبل عمل بگن ک ممکنه عوارض پیش بیاد حداقل آدم آگاهانه انتخاب کنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم بت قول میدم دو ماه دیگ عشق دنیا رو میکنی با چشماتاوایل خود اون قطره های درمانی ک میدنم دیدو ت ...

استرس ندادم حقیقت رو گفتم، امیدوارم حتی شده به یک نفر کمک کرده باشم، هر کی عمل کرده خودش هم میدونه هیچوقت دیگه چشماش اون چشمای قبلی نیست

اره همون مگس پرانه ☹️ حتما متخصص شبکیه برو عزیزم برای اون هاله سفید باید چکاپ شی یه آقای دیگه‌هم میگ ...

والا صد تا دکتر رفتم، انشالله که بمیرم والا حوصله ی عوارض چشمام رو ندارم، بخدا عوارض داره زود یا دیر، اونایی که قصدشو دارن بی خیالش بشن

استارتر ی لطفی کن کلا دکتر نرو و هیچ عملی نکنحساسی دهن اون دکترم سرویس میکنیبچه دارم نشو طاقت نمیاری

۲تا بچه دارم،  آره من یه دونه کاشت ناخن هم نمیرم چون میگم عوارض داره اما این عمل فمتولیزیک رو شوهرم زیاد تبلیغشو کرد برام، الان هم بدتر از من ناراحته میگه کاش هیچوقت بهت نمیگفتم

والا صد تا دکتر رفتم، انشالله که بمیرم والا حوصله ی عوارض چشمام رو ندارم، بخدا عوارض داره زود یا دیر ...

عزیزم میدونم چی میگی 😢😢😢 بعضیا کلا تو عمل بد شانسن 

ولی این دکترا هم حسابی کاسبی راه انداختن دیگه دلسوز بیمار نیستن 

بلافاصله بعد عمل مگس پران گرفتی؟ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️