الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا خیلیا از عوارض عمل نمیگن اصلا هر چشمی کاندید عمل نیست دکتر من مدرک شو از امریکا گرفته میگه تو ...
ایرانی جماعت همینجوری هست هر کی هر کاری کنه پشتش صف میکشن، دیگه نمیگن درسته یا غلط،، واقعا کاش یک نفر فقط یک نفر به من گفته بود عمل نکن، من بدون تحقیق رفتم خاک تو سرم
از من به شما نصیحت بود اونم خواهرانه، وگرنه من اسم دکترم رو هم نگفتم که بگین میخواد علیه اون تبلیغ کنه، بخدا افسردگی گرفتم، کاش معجزه بشه به حق این ماه و عوارض عمل من هم تموم بشه😭 واسم دعا کنین🙏
به خاطر هزینه بالا و البته مهارت پزشکها ایرانی که در چشم پزشکی رتبه دوم دنیا بودیم دهه ۸۰ نه الان ا ...
بله اونجا دستگاهها تولید میشه اما این عمل واسه کسی هست که واقعا براش واجبه و شماره ی چشمش هر سال بالا میره و شماره ی چشم خیلی بالاس، واسه شماره ی ۱و خرده ای دکتره بیشعور نباید عمل کنه، به ریسک عوارضش نمی ارزه واقعا
اتفاقا باید شماره چشم ثابت بشه بعد عمل کنن قبل از هرکاری یک مقدار تحقیق کنید نه فقط عمل و کارهای پزش ...
بله اگه تحقیق کرده بودم عمل نکرده بودم و الان این حال و روزم نبود، با دو تا بچه افسردگی شدید گرفتم و بهشون ظلم شده بخاطر بی عقلی من و بی وجدان بودنه یک دکتر