2777
2789
عنوان

دو ماه از فوت پدرشوهرم گذشته شوهرم همش میخواد پیش مامانش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا کار میتونی بکنی. یا الکی بگی چند شبه میترسم یا حس میکنم مردم فهمیدن نیستی و حس میکنم میخوان خدا ...

😅😅😅 خوب گفتی. فقط مورد دوم من متاسفانه زیاد دوستی ندارم بگم میفهمه دروغه 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
شاید از تنهایی می ترسه. این وابستگی هم درست نیست . باید نوبت بذارن و همه برن پیشش تا زندگی شما دچار ...

نه چون مامانش از راه دور تو همه چیز دخالت میکنه یه روز میاد خونمون کشوی لباس زیر هارو هم میریزه بیرون میگه میخوام مرتب کنم نزدیکم باشه دیگه حد و مرز ندارم اصلا

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

با داداشش حرف بزن بگو ب ما مان حرف بزن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

به نظر من به همسرت بگو هفته ای دو شب باهم میریم اونجا میخوابیم بقیه بچه هاش هم بقیه شبا اگر قبول نکرد فعلا سه شب برو بعد کم کم کمش کن.

به نظرم اگر بزاری تنها بره مامانش خوشش میاد و تا آخر اینطور میمونه اما باهم برین بالاخره خود مامانشم خسته میشه از سه شب مهمون داری 

بازم حتما پیش یه مشاور برو ببین چی راهکار میده

بعد آخه عادتشم میشه که هی اینا سه روز برن بمونن اگه یشب نرفت اون میگه پس من میام

اره از الان شوهرم گفتم دو شب من برم دو شب مامانم بیاد😂 گفتم نه برو هر چقدر میخوای بمون من میخوام تنها باشم .

بقیه نمیفهمن عادت میشه اولها اصلا نمیزاشت من تنها بخوابم نگران میشد دیگه عادت کرده براش مهم نیست کم کم بدترم میشه

ب هر روشی میتونی جلو رفتنشو بگیر اگه بره دیگه نمیتونی ک نذاری بره

دقیقا درست میگی.😔 تازه مادرشوهرم جوونه به این روبه پیش بره میگه با هم زندگی کنیم

اشتباه کردی خواهر از اول رو دادی ۴۰روز چ خبر بوده

🥲 اشتباه کردم تازه الان هم میگم ۳ شب زیاده ناراحت میشه میگه خودخواهی مامانم تنهاست. مادرش جوونه سرپاست باید عادت کنه

دقیقا درست میگی.😔 تازه مادرشوهرم جوونه به این روبه پیش بره میگه با هم زندگی کنیم

فقط مقاومت کن دیگه نذار بره چون دیدم ک میگم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
به نظر من به همسرت بگو هفته ای دو شب باهم میریم اونجا میخوابیم بقیه بچه هاش هم بقیه شبا اگر قبول نکر ...

اتفاقا من برم مامانش بیشتر خوشش میاد چون میشینه تمام کارهای خونه اش رو من بکنم بشور بساب بپز سبزی سرخ کن. تا ۴۰ ام هفته ای ۲ شب رفتم پدرم دراومد

🥲 اشتباه کردم تازه الان هم میگم ۳ شب زیاده ناراحت میشه میگه خودخواهی مامانم تنهاست. مادرش جوونه سرپ ...

اگه از اول قبول نمیکردی چهل روز بره اونجا بس بشینه اینجوری پرتوقع نمیشد الانم جلوش وایسا کوتاه نیا اگه ن برا همون دوروزی هم ک میخواد بیاد خونه خودش منت میذاره سرت ک مادرشو بخاطر تو تنها گذاشته

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖