2777
2789
عنوان

دو ماه از فوت پدرشوهرم گذشته شوهرم همش میخواد پیش مامانش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 71 پست

شماهم باهاش برو بگو تنهایی میترسم ی مدت باهم پیش مامانت بمونیم تا عادت کنه  و واسش عادی بشه.... ب مامانش بگو بره باشگاه ی دوتا دوست پیدا کنه دست از سر شما بکشه... اگه پیشنهاد داد بیاد پیش شما بگو بخاطر خود مامانت قبول نمیکنم دوست ندارم ی روزی اگه از حایی خسته بودیم و سرحال نبودیم ب خودش بگیره و‌حرمتش از بین بره..... جوری باهاشون برخورد کن متوجه بشن ک جایگاهش فقط مادره و اولویت همسره ن مادر....اگه خواهری کس و کاری داره بگو شماهام کمک کنین سرگرم شه شوهرم بنده خدا خیلی نگران مامانشه ب حدی ک میره خیلی شبا پیشش میخوابه.... پیشاپیش از خدا برات قدرت صبر و تحمل طلب میکنم.... 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من چشم هام عمل کرده بودم خیلی حالم بد بود ۵ روز رفتم خونه بابام موندم مادرشوهرم پاشد اومد خونمون که من مجبور شم برگردم گفت پسرم تنهاست گناه داره بیا خونه ی خودت. 

بعد برای خودشون اینجوری میکنن😔

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از اول قبول نمیکردی چهل روز بره اونجا بس بشینه اینجوری پرتوقع نمیشد الانم جلوش وایسا کوتاه نیا ا ...

اشتباه کردم. من میگم اگه مامانش زن تنهاست منم زنم تنهام تازه اون همسایه هاش همه اشنا هستن من تو یه ساختمون غریبه. این مردهای مامانی نمیدونم چرا زن میگیرن بمونن ور دل مامانشون عشق کنن

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
سطح شعورشون بالا رفته میفهمن نباید بچه هاشون رو اسیر کنن

۵۰ درصد قضیه سطح شعوره درست 

اما وقتی فکرشو بکنی میبینی دور از جون زنی که توی ۵۶ سالگش شوهرش و از دست میده یعنی هنوز جوونه خیلی سخته تنهایی حالا بعضی زنها مستقلم ولی بعضیا از اول کاراشون و شوهر و دیگران براشون انجام دادن و ناخوداگاه توی سن بالا آدما احتیاج به همدم دارن

شماهم باهاش برو بگو تنهایی میترسم ی مدت باهم پیش مامانت بمونیم تا عادت کنه و واسش عادی بشه.... ب ما ...

ممنون عزیزدلم

اتفاقا من برم مامانش بیشتر خوشش میاد چون میشینه تمام کارهای خونه اش رو من بکنم بشور بساب بپز سبزی سر ...

خب نکن عزیز من چرا تو باید انجام بدی نهایت اون غذا میپزه تو ظرف هاشو بشور از کار افتاده نیست که تو انجام بدی

اشتباه کردم. من میگم اگه مامانش زن تنهاست منم زنم تنهام تازه اون همسایه هاش همه اشنا هستن من تو یه س ...

عزیزم سن مامانش کم نیست ک تنها بمونه بترسه ادم زن جوونشو ک شب تنها نمیذاره بره جلوشون در بیا حتی شده بایه بزرگتر ک شوهرت یا مادرشوهرت ازش حساب میبرن درمیون بذار ک باهاشون صحبت کنه اخه مگه بچس ک شوهرت اینجور چسبیده بهش

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
به نظر من به همسرت بگو هفته ای دو شب باهم میریم اونجا میخوابیم بقیه بچه هاش هم بقیه شبا اگر قبول نکر ...

حالا عزیزم کی گفته مادر شوهره مهمون آری میکنه یه مدت که شد شوهره شاید بگه مامانم خستس تو پاشو یا مادر شوهره میگه از خودمونی فلان کار کن

۵۰ درصد قضیه سطح شعوره درست اما وقتی فکرشو بکنی میبینی دور از جون زنی که توی ۵۶ سالگش شوهرش و از دست ...

بنظرم،اول تا اخر همه تنها میشن نباید انتظار داشت بقیه از کار و زندگیشون بزنن. البته نه اینکه سر نزنه ادم ، سر بزنه، هوای طرف رو داشته باشه ، کمکش کنه اگه مریض شد پیشش بمونه ولی سر زندگی خودش باشه . حد و مرزها استقلال زندگی ها از بین نره‌.

خب نکن عزیز من چرا تو باید انجام بدی نهایت اون غذا میپزه تو ظرف هاشو بشور از کار افتاده نیست که تو ا ...

اره ولی هی پامیشه انجام میده چندتا کارو همزمان شروع میکنه بعد میشینه یه گوشه میگه فشارم رفت بالا زانوم درد گرفت حالم بده که من مجبور شم اون چندتا کارو تموم کنم مثلا تو یه روز چند کیلو سبزی گرفت پاک کنه سرخ کنه ، توت فرنگی گرفت مربا درست کنه غذا بپزه خونه رو جارو کنه. همه رو شروع کرد بعد گفت حالم بده نشست من مجبور شدم همه رو انجام بدم انقدر خسته شدم شب اومدم خونه ی خودم مریض شدم 

من چشم هام عمل کرده بودم خیلی حالم بد بود ۵ روز رفتم خونه بابام موندم مادرشوهرم پاشد اومد خونمون که ...

بروبهش بگو. رک بگو جلو همه مادر جون من چشمام عمل کردم خونه پدرم بودم بوی غذا برام بد بودی یکی باید حواسش بهم می‌بود خودت که ازم پرستاری نکردی اومدی گفتی پسرت تنهاس حالا مگه من تنها نیستم. از اولم بهشون بگو نه خوشم میاد زیاتر رم نه زیاد بیاد که عادت بشه. به شوهرت بگو ببره مسجد و اینا ثبت نامش کنه و مسافرت بره کهبندال شما نباشه

عزیزم سن مامانش کم نیست ک تنها بمونه بترسه ادم زن جوونشو ک شب تنها نمیذاره بره جلوشون در بیا حتی شده ...

یه سوال اگه ایندفعه تو جمع گفتن ببخشید شبها شوهرت میاد اینجا تو تنها میمونی بنظرت چی بگم محترمانه که بفهمن راضی نیستم؟ 

جلو‌ همسرت باهاش مهربون باش تنها میشین زیاد محلش نذار پا نشه بیاد کلا پیشت

اره فکر خوبیه

بروبهش بگو. رک بگو جلو همه مادر جون من چشمام عمل کردم خونه پدرم بودم بوی غذا برام بد بودی یکی باید ح ...

اره کاش میتونستم بگم روشو ندارم ولی غیرمستقیم باید حالیش کنم