2777
2789
عنوان

دو ماه از فوت پدرشوهرم گذشته شوهرم همش میخواد پیش مامانش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 71 پست
اره ولی خیلی مامانیه و از مامانش تاثیر میگیره بعدم به این رویه عادت میکنن

دقیقا برو به مادرش یا یکی از اعضای خانواده مادرش بگو زن جوونشو رها میکنه میره خونه مادرش. اونم باید کنار بیاد و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خیلی مامانیه و از مامانش تاثیر میگیره بعدم به این رویه عادت میکنن

عزیزم نزاری سه شب بره بعدا می گه مامانم بیاد با ما زندگی کنه . 

بزار بره تازه تو هم برو 

ادای عروس دل سوز در بیار 

بزار تو خونه خودش بمونه مادرش 

یکم سیاست داشته باش

همسرتان،خواهر و برادر نداره تا نوبتی برن؟

داره ولی این خیلی وابسته است. بعدم مادرشوهرم جوونه ۵۶ سالشه نیاز به مراقبت نداره 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
اول و آخرش مادره باید بپذیره مرگ شوهرشو و بذاره پسرش بیاد سر زندگیش

دقیقا.

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
تروما هست چقدر ذهن بدی داری بعضیا اینجورن

چون شوهرم میشناسم. قبل این قضایا روزی کم کم ۵ بار به مامانش زنگ میزد همه چیزو تعریف میکرد برای همه چیز زندگیمون مظر میپرسید حالا خیلی بدتر شده و وابسته تر

دوتا کار میتونی بکنی. یا الکی بگی چند شبه میترسم یا حس میکنم مردم فهمیدن نیستی و حس میکنم میخوان خدا نکرده بیان خونه دزدی

يا هی زنگ بزنی بگی عزیزم امشبم برو خونه مادرت نیا. دور همی دارم . هی اینقدر تکرار کنی که خودش دو به شک بشه بگه زنه انگار از نبودنم خوشحاله بدتر بچسبه بهت. خواست رابطه بر قرار کنهپسش بزنی بگی حوصله ندارم.  تا خودش بترسه بگه زنم  چرا اینجوری شده 

خدا منو ببخشه راه کار ندم

دقیقا برو به مادرش یا یکی از اعضای خانواده مادرش بگو زن جوونشو رها میکنه میره خونه مادرش. اونم باید ...

راست میگی. 

داره ولی این خیلی وابسته است. بعدم مادرشوهرم جوونه ۵۶ سالشه نیاز به مراقبت نداره

شاید از تنهایی می ترسه.  این وابستگی هم درست نیست . باید نوبت بذارن و همه برن پیشش تا زندگی شما دچار چالش نشه . حالا اگه خواهر و برادر نداشت ،مجبور بودی چاره ای نبود. نمیشه توی یه آپارتمان ، یعنی دو واحد مجزا زندگی کنید؟

عزیزم نزاری سه شب بره بعدا می گه مامانم بیاد با ما زندگی کنه . بزار بره تازه تو هم برو ادای عروس دل ...

بعد آخه عادتشم میشه که هی اینا سه روز برن بمونن اگه یشب نرفت اون میگه پس من میام

اتفاقا اگه بذاره دیگه نمیشه کنترلش کرد

اخ گل گفتی. من تا همون چهلم گفتم اولشه عیب نداره الان دیگه جفتشون عادت کردن 

اخ گل گفتی. من تا همون چهلم گفتم اولشه عیب نداره الان دیگه جفتشون عادت کردن

اشتباه کردی خواهر از اول رو دادی ۴۰روز چ خبر بوده 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖