2777
2789

سلام خانما من محکوم به یه زندگی اجباری و بدون ذره ای عشق و توجه هستم شوهرم یا سرکاره یا دنبال رفیق و مواد و سیگار نه من و نه دخترم هیچ محبتی از کسی دریافت نمیکنیم و این موضوع برام اونم تو شهر دور و غریبی ک هیچ کس رو ندارم داره عذابم میده اصلا اهل به خودش رسیدن نیس همیشه شلخته و کثیفه اوتقدر لباس و عطر خریدم براش ولی ذاتش همینه من از ظاهرش از لحنش از خنده هاش از بوش از همه چیزش متنفرم از این که مدام دروغ میگه از اینکه بددهن و بداخلاقه چیکار کنم تحمل این زندگی برام راحتتر بشه اگه درسمو ادامه بدم میتونم بنظرتون😢؟کاش یه خوبی داشت که با فکر کردن بهش دلم گرم میشد

من حتی برای طعم آبمیوه و بستنی دخترمم میزارم خودش انتخاب کنه چطور خانواده من تونستن برای یه عمر من همچین تصمیمی بگیرن مگه چقدر جاشونو تنگ کرده بودم ک مجبورم کردن تورو خدا تو این شبا برام دعا کنید من اصلا شرایط طلاق ندارم دعا کنید فقط به آرامش برسم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمی‌تونی طلاق بگیری و در شرایطی که هیچ حمایتی نداری، راه‌حل اینه که به خودت بیشتر توجه کنی. تو باید بتونی به خودت انرژی بدی و در وهله اول از نظر روحی قوی بشی. برای ادامه درس هیچ چیزی جلودارت نیست، حتی شرایط سخت. تو می‌تونی خودت رو از این وضعیت نجات بدی. البته که سخت و دردناکه، ولی هر قدمی که به سمت خودت برداری، به آرامش نزدیک‌تر می‌شی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بعضی پدرمادرا فقط میخان دخترشون زود ازدواج کنه مثه من

آخه چرا،منو ۱۵سالگی میخواستن بزور شوهرم بدن ولی راضی نشدم اونقدر سردی دیدم زخم زبون شنیدم که تو ۱۸سالگیم ازدواج کردم اونم ازدواجی که تا روز قبلش میگفتم نه اونقدر زجه زدم ندیدن الانم دارن زندگیمو میبینن ولی براشون چه اهمیتی داره میگن بمیر و زندگی کن خستم، از همشون دل کندم از طرفی خوشحالم که تو شهر غریبم که دیگه نمیبینمشون حتی دلم نمیخاد جنازم رو اونجا ببرن 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

آخه چرا،منو ۱۵سالگی میخواستن بزور شوهرم بدن ولی راضی نشدم اونقدر سردی دیدم زخم زبون شنیدم که تو ۱۸سا ...

عزیزدلم وقتی شرایط طلاق نداری پشتوانه ای هم نداری فقط باید تحمل کنی مجبوری بخاطر بچت صبورباش .اگه بتونی بری سرکارکه عالی میشه هم سرگرم میشه هم ازخودت درآمد داری شاید تونستی بعدا طلاق بگیری 

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر