2777
2789
عنوان

صاحب خونه های کرمانشاهی بیاید لطفا😠😤😓

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
استارتر نمیتونید ی مسکن مهر بخرید ؟

وای 😐😓 تو بگو نمیتونید ۵ تومن بزارید رو پیش ! چه برسه به خریدن ، من حتی یه تیکه طلا هم ندارم یه تیکه نقره دارم اتفاقا میخواستم بزارم اینجا برای فروش بتونم یکم مرغ و میوه بخرم !

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

خدایی زیاد میگه

اره واگذارش به خدا به قران شده گشنه موندیم اما کرایشو سروقت دادیم نمیدونم چه مرگشه 😔

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 😐😓 تو بگو نمیتونید ۵ تومن بزارید رو پیش ! چه برسه به خریدن ، من حتی یه تیکه طلا هم ندارم یه تی ...

عزیزم . ان شاء الله خدا سبب میسازه براتون . 

من اینقدر از این کارا ک میگی کردم . منم فروختم چند تا وسیله ها جهازمو . امروز کفشام اینقدر اذیتم کرد ولی فعلا میدونم باید کنار بیام باهاش چون مالی خیلی وضعیت بد شده . 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

سلام کرمانشاه تو کدوم استان  میشه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

الهی بگردم 🥲

کاش حداقل ما مردم به خودمون رحم کنیم🙏 

امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه عزیزم ❤️ 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
کرمانشاه خودش استانه

وای جدی 😅من چ گیجم 

فقط میدونم غرب  کشوره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
الهی بگردم 🥲کاش حداقل ما مردم به خودمون رحم کنیم🙏 امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه عزیزم ❤️

دقیقا ! کاش توی هر موقعیتی که پیش میاد بدتر مردم از هم سواستفاده نکنن 😓

مرسی مهربون❤️

شهرک دانش مسکن مهراش ارزون تر فک کنم،ده پهن کیانشهرکلا کرمانشاه همه چیش خیلی گرونه لباس خوراک همه چی ...

اینایی که گفتی خیلی به محل کار همسرم دوره 

اره بخدا خیلی پشیمونم ازینکه اومدم اینجا😓

عزیزم . ان شاء الله خدا سبب میسازه براتون . من اینقدر از این کارا ک میگی کردم . منم فروختم چند تا وس ...

الهی بمیرم 😓

کاریش نمیشه کرد من که از همه چیز ناامیدم فقط میگم کاش زودتر بمیرم😔