2777
2789
عنوان

صاحب خونه های کرمانشاهی بیاید لطفا😠😤😓

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
جاهای دیگه بگرد شاید قیمت مناسب پیدا کنی

جاهای دیگه هست ولی مناسب نیست هم محیطش هم خونش هم به محل کار همسرم دوره😓

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زود صاحبخونه بشی فقط تا صابخونه شدی می‌تونی یه حرکتی بکنی یه تکونی بخوری یه پولی پس‌انداز کنی وگرنه تا زمانی که مستاجری هیچ وقت نمی‌تونی پول پس‌انداز کنی از منی که ۸ سال ۹ سال مستاجر بودم بعد اومدم خونه خودم و الانی که می‌تونم یه حرکتی بزنم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
الهی بمیرم 😓کاریش نمیشه کرد من که از همه چیز ناامیدم فقط میگم کاش زودتر بمیرم😔

خدا نکنه . 

منم وقتی کم میاری خیلی بیشتر از تو کفر میگم 

توکلت به خدا باشه همه چی درست میشه . این روزها را خدا از قبل مقدر کرده مطمعن باش تهش خوب میشه برات

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
انشالله زود صاحبخونه بشی فقط تا صابخونه شدی می‌تونی یه حرکتی بکنی یه تکونی بخوری یه پولی پس‌انداز کن ...

اخه چه پس اندازی وقتی حقوقمون به خورد و خوراک و کرایه به زور میرسه😓😐

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤

خدا نکنه . منم وقتی کم میاری خیلی بیشتر از تو کفر میگم توکلت به خدا باشه همه چی درست میشه . این روزه ...

انشاالله ولی واقعا امیدی به هیچ چیز دیگه ندارم هیچی دیگه برام مهم نیست فقط نمیخوام دیگه بیشتر ازین خودم و عزیزانم دیگه اذیت بشیم 😓😔

انشاالله ولی واقعا امیدی به هیچ چیز دیگه ندارم هیچی دیگه برام مهم نیست فقط نمیخوام دیگه بیشتر ازین خ ...

خیلی فکرتو درگیر میکنی ک اینقدر بهم میریزی . سعی کن زیاد فکر نکنی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
الهی بمیرم 😓کاریش نمیشه کرد من که از همه چیز ناامیدم فقط میگم کاش زودتر بمیرم😔

عزیزم اینطوری نگو تو رو خدا 😔❤️

زندگی بالا پایین داره دیگه مخصوصا زندگی ما ای رانیا 

همه مشکلات دارن هر کسی از یه راهی غصه میخوره و درگیره ولی دیگه چاره ای جز قوی بودن نیست شما که بچه هم داری امید همسر و بچه هاتی قوی تر باش روزای خوبم میاد❤️❤️🌹

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
عزیزم اینطوری نگو تو رو خدا 😔❤️زندگی بالا پایین داره دیگه مخصوصا زندگی ما ای رانیا همه مشکلات دارن ...

توکل به خدا 🙃

ممنونم عزیزم ❤️

دور از جونت باشه الهی عمر طولانی همراه با سلامتی و دلخوشی داشته باشی

خیلی ممنون همچنین مهربون❤️