2777
2789

بچه ها ما داریم ازدواج میکنیم 

بعد تقریبا پارسال یعنی آذر اینا که رفتم خونشو دیدم ، گفتم کابینت رو عوض کنیم ( آخه خونش مجردی بوده و قبلا خودش زندگی می‌کرده برای همین سلیقه مردونه بود دوست نداشتم ) 

قبول کرد عوض کردیم.

تقریبا تو اسفند عوض کردیم 

حالا بهش میگم نئوکلاسیک بزنیم میگه نه من نمیتونم 

دعوامون شد میگه هم وسیله های خونه رو میگی عوض کن هم اینارو هی ایراد میگیری

بچه ها به نظرتون حق با کیه ؟ 

واقعا کابینتا با وسایلی که برای آشپزخونه گرفته نمیاد اصلا

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه حق با همسرته ‌

کابینت مگه شال و روسریه که  به فاصله ی چندماه  عوض بشه؟

شما میگی اسفند ماه عوض کرده برات .همون موقع میگفتی نئو کلاسیک بزنه .چرا نگفتی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خب چرا همون اسفند اونو نزدی

من آخه فکر نمیکردم قبول کنه وسایل آشپزخونه هم عوض کنه

وقتی وسایل رو عوض کرد دیدم اصلا با اون کابینتا ست درنمیاد

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

خب چندماه پیش عوض کرده دیگه، چخبره که دوباره عوض کنه

همون موقع فکراتو میکردی میگفتی این مدلی بزن

خوبه ادم شرایط رو درک کنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

حق با همسرتونه هر روز تو این شرایط اقتصادی که کابینت عوض نمیکنن شما باید اول وسایلو میگرفتی بعد کابینت عوض میکردی اما الان دیگه دیره انشاالله چند سال دیگه اگه دستش باز شد عوض میکنه 

یکم هوای همسرتم داشته باش همه چی که نمیشه به دل ما باشه