2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم کابینت رو دوست ندارم گفت من دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 357 پست
حق با همسرته تو این اوضاع سخت همه عروسا دعوا دارنبا مادرشوهر زندگی نکنن اونوقت بعد چندماه میخای کابی ...

اینجا دودسته از آدم هارو بچه حساب میکنن 

خانم های باردار و تازه عروس 

زشته به قران 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر ازاون دختراییه که عقده های خونه پدریشو ،خونه شوهرمیخوادجبران کنه!

اتفاقا خونه پدرم اینا همه رو داشتم که ازش توقع دارم 

به هر حال همه که قرار نیست با شرایط شما ازدواج کنن

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
والا خیلی عجیبه میگید کابینت به وسایل ها نمیاد رنگ کابینت رنگ های بیسیک و خنثی هست که به همه چی میاد ...

دقیقا بعد از این تاپیک زدم که مدل کابینتم ریچلند سبزه 

وسایلم نقره ای و مشکی ولی بیشترشون نقره آیه

همینجا خیلیا گفتن زشته و نمیاد به هم 

تازه نه سبزی که مغز پسته ای باشه 

سبز تیره😔

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
چقدر سخت میگیری، همین که قبول کرده وسایلو نو کنه و کابینت نو بزنه برو خداتو شکر کن

عزیزم بله قبول دارم ، دست‌شم درد نکنه 

ولی مگه برای من انجام داده ؟ 

خودش نمیخواد تو این خونه زندگی کنه

خب چرا کابینت رو سبز زدی؟؟؟

به وسایل سفید میومد 

عزیزم بله قبول دارم ، دست‌شم درد نکنه ولی مگه برای من انجام داده ؟ خودش نمیخواد تو این خونه زندگی کن ...

عزیزم مردا این چیزا خیلی براشون مهم نیست و دقیقا بخاطر تو که تازه عروسی عوض کرده

الان هنوز استفاده هم نکردی ازش میگی عوض کن اونم تو این گرونی،فک می‌کنه دم دمی مزاجی و....

خیلی سخت نگیر بنظرم 

عزیزم مردا این چیزا خیلی براشون مهم نیست و دقیقا بخاطر تو که تازه عروسی عوض کردهالان هنوز استفاده هم ...

عزیزم بخدا من اگر میدونستم شرایط مالیشو نداره 

اصلا همچین موضوعی رو مطرح نمیکردم 

ولی شرایط مالیش رو داره ، فقط تنبلیش میشه بخواد دوباره عوض کنه ، درد من اینه

شرایط منو تو خوابتم نمیبینی😂

خوشبخت باشین