2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم کابینت رو دوست ندارم گفت من دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 357 پست
حق با همسرت جهازتو خودت مگه نمیخری؟؟؟ یجوری انتخاب کن که به کابینت ها بیاد دیگه

نه جهاز نخریدم ، گفتم که همسرم قبلا خونه داشته تنها زندگی می‌کرده برای همین اثاث خونه رو داشته 

فقط یسری چیزارو عوض کردیم

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
سخت نگیر خواهر تو این گرونی

اخه منم تازه عروسم دوست دارم خونم همه جاش قشنگ باشه 😔

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه به هر حال منم تازه عروسم شما خودتم خانمی میدونی آدم دلش میخواد اول زندگی قشنگ باشه همه جای خونش

چه ربطی به تازه عروس بودن داره اون موقع درست تصمیم میگرفتی بعدشم کابینت خونه اسکاچ نیست که دم به دیقه عوض کنی کاملا حق با همسرته

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

خوب کابینت رو ۵ ماه پیش عوض کرده الان نمی تونه عوض کنه کهوسیله هم مگه خودت جهیزیه نمی گیری؟

نه جهیزیه نمیگرم

گفتم که خونه مجردی داشته وسیله و اثاثیه واینا داره 

ما الان داریم وسایل رو عوض میکنیم که ست دربیاد 

به هر حال سلیقه مردونه داشته 

اخه عزیزم اون موقع که بهش پیشنهاد عوض کردن وسایل آشپزخونه و کابینت رو تو آذر ماه دادم گفت یسری وسایل ...

وارد زندگی شدی این چیزا بی اهمیت میشه  پولاتونو جمع کنین خونه بهتر بگیرین

نه جهاز نخریدم ، گفتم که همسرم قبلا خونه داشته تنها زندگی می‌کرده برای همین اثاث خونه رو داشته فقط ی ...

خب دیگه بهانه نگیر دم به ساعت که کابینت عوض نمیکنن 

حالا اگه خیلی اصرار داری پول جهازی که نخریدی رو خودت کابینت عوض کن چون میکی جهاز نمیبری خونه تکمیل دیگه بالاخره دوتا تیکه که باید میبردی بجاش اینکارو کن 

نمیشه دیگه توقع بیجا هم از همسرت داشته باشی 

خب آخه تو آذر که بهش پیشنهاد عوض کردن کابینت رو دادم گفتم تا یکی دو سال بعد ازدواج هم شاید نتونم یسر ...

مگه  خرید وسایل با شما نیست؟ اگر وسایل رو آقا عوض کردن کابینتا رو شما عوض کنید زندگی مشترک این حرفا رو نداره