2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم کابینت رو دوست ندارم گفت من دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 357 پست

اونوقت میان تاپیک میزنن شوهرم درک نداره به حرفم گوش نمیده 

بهشون نیگی چرا میگن چون گفتم کابینت چند ماه پیشو  رو عوض کنه نکرده حتما خانوادش پرش میکنند .من چقدر عروس بدبختی هستم 

دلم به حال اونایی میسوزه که از اول پول درست حسابی ندارن عروسی بگیرن یا باید خونه مادرشوهر تو یه اتاق زندگی کنن و نقشون درنمیاد  بعضیا هم اینطوری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ب پسرا کاملا حق میدم سمت ازدواج نرن اصلا، یا برن با همون 16 ساله ها ازدواج کنن چون تو حال و هوای دیگه ای هستن مثل اسی ایقد افاده ای نیستن، یعنی چی کابینت رو عوض کنه. میدونی الان زیر 200 تومن در نمیاد، همینکه نزده تو دهنت یعنی خیلی مرده، یکم نشون بده اصالت داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مسخره کردی؟؟؟؟ از اسفند تا الان ۴ ماهه و انتظار داری دوباره کابینتو عوض کنه؟؟؟؟ خودت میگی نمیدونستی وسایل آشپزخونه رو بزودی عوض کنه حداقل ۲ـ۳ سال طول مبکشید از اول باید کابینتی انتخاب میکردی که حداقل ۱۰ سال بمونه نه اینکه ۲ـ۳ سال بعد که وسایل آشپزخونه رو عوض کنه کابینتم دوباره عوض کنه... 

خیلی دوسداری عوض کنی دست کن توی جیب مبارک هزینشو بده .. 

حق با شوهرتیه بار عوض کرده دیگه(اونموقع دقت میکردی)

بابا بخدا من اون موقع نمیدونستم این وسیله ها رو عوض میکنه 

به خودشم گفتم ، گفتم حالا هر کی میاد خونم میبینه لوازم آشپزخونه و کابینت جور درنمیاد خجالت میکشم 

آنقدر عصبی بود برگشت گفت بهدرک 

خیلی خیلی ناراحتم 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

لقمه رو چرا دور سرت می پیچونی، به پدرت بگو وسایل آشپزخونه مطابق کابینت ها بخره 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

فقط بگو این برده بی چون و چرا رو چطور تور کردی ؟

عزیزم مگه گوش میده به حرف که اینجوری شما میگی

اگر امروز میدیدی چجوری عصبی شده بود اینجوری نمیگفتی

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
اونوقت میان تاپیک میزنن شوهرم درک نداره به حرفم گوش نمیده بهشون نیگی چرا میگن چون گفتم کابینت چند ما ...

والله سر همین کابینت روشون به هم باز میشه ،ترکش هاش تو زندگی میاد .بعد متوجه نمیشن از کجا اینقدر سردی بوجود اومده

لقمه رو چرا دور سرت می پیچونی، به پدرت بگو وسایل آشپزخونه مطابق کابینت ها بخره

چرا پدرم بگیره؟ 

خونه شوهرمه بابام بگیره؟ 

اخه به هر حال منم تازه عروسم شما خودتم خانمی میدونی آدم دلش میخواد اول زندگی قشنگ باشه همه جای خونش

والا من ازدواج کردم برام مهم نبود ست باشه، زندگیمو شروع کردم و غر نزدم، هرچی هم کم داشتم بعدا خریدم

بعد یه سال عادی میشه، برا چی خودم و شوهرمو پاره کنم که رنگ فلان وسیله فلان نیس، خب نباشه

توی زندگی ادم باید بدونه چی اصل موضوعه چی مهم نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
عزیزم مگه گوش میده به حرف که اینجوری شما میگیاگر امروز میدیدی چجوری عصبی شده بود اینجوری نمیگفتی

والله شوهر ما بگیم یه دمپایی رو عوض کن ،عصبی میشه حالا شما میگی کابینت ۱۰۰ میلیونی به بالا 😅

بابا بخدا من اون موقع نمیدونستم این وسیله ها رو عوض میکنه به خودشم گفتم ، گفتم حالا هر کی میاد خونم ...

ولمون کن تو رو خدا حالا مثلا اون هرکیا که میان خونه شما خودشون همه چی تو خونه اشون به هم میاد که تو ازشون خجالت میکشی؟! مگه ادم کشتی یا خلاف کردی که خجالت بکشی؟ به نظرم زیاد تو پیجای اینستا نگرد

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!