2777
2789

سلام روزتون بخیررر 

میشه طرز تهیه ی  ی سالاد ماکارونی خیلی خوشمزه بگید 

فوت فن های که عالی بشه طعمش 

چیزایی که فعلا آماده کردم ماکارونی مدل دار رنگی 

سینه مرغ اول شستم یذره گذاشتم آبش جوشید عوض کردم دوباره آب ریختم ی پیاز برگ بو انداختم

خیارشور خرد کنم ،ذرت بریزم 

چه چیزهای نیازه دیگه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جای مرغ کالباس دودی میریزم خیلی خوشمزه میشه

من هم کالباس میریزم هم مرغ 

کالباس ندارم باید برم بخرم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

من کالباس میریزم مرغ دوست ندارم تو سالاد 

نخود فرنگی هم خوشمزش میکنه 

خیارشور هم ریز خورد کن بریز تو ابکش بذار ابش بره 

اویشن هم یکم بزن 

سس هم سس گاردن بزن عالی میشه بجای مایونز . اگر سس گاردن زدی دیگ اویشن نزن . 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

فلفل دلمه خورد کن نخود فرنگی هویچ رنده کنی سیب زمینی ابپز خورد کن به سسش حتما اب مرغ بزن شوید خشک شده بزن خواسی سس فرانسوی هم بزن ادویه هم که هیچ 

جهت خوشمزه تر شدنش  کالباس دودی به مقدار کم 

کلم خورد شده ریز

کاربر جدید نیسم !♡
من هم کالباس میریزم هم مرغ کالباس ندارم باید برم بخرم

خب اگر نمیتونی بری کالباس بخری توی سس یه حبه سیر رنده کن آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بزن سس رو هم با آب مرغی که پختی رقیق کن

فلفل دلمه خورد کن نخود فرنگی هویچ رنده کنی سیب زمینی ابپز خورد کن به سسش حتما اب مرغ بزن شوید خشک شد ...

دقیقا همینا 

بعلاوه اون مرغ و ذرت که گفتی خودت

فقط من کالباس نمی زنم 

محشر میشه اینجوری

من با تن ماهی درست میکنم خوب میشه 

موادش همیناس دیگ ولی من ذرت استفاده نمیکنم

فقط ماکارونی تن ماهی خیارشور نخود فرنگی 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

با مرغ زیاد جالب نمیشه با کالباس خوشمزه تره

تو سسش یک قاشق سس خردل هم بریز

خیارشور کم بریز که زیاد ترش و شور نشه

یکم شوید خشک هم میتونی بریزی شکیل تر میشه و برای سلامتی مفیده 

نخود فرنگی رو هم دوستان گفتن 

هویجم بریز به نظرم خام باشه بهتره

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰