2777
2789
عنوان

نور آفتاب در بارداری

1646 بازدید | 10 پست

سلام خانم های باردار و مامانای نی نی دار ،،،میگم من امروز یکم تو آفتاب خوابیدم با گرمای زیاد بیدار شدم ینی بنظرتون برای نی نی خطرناک نباشه میترسم ؟ 

نه بابا چه خطری

اینقدر بارداری رو سخت نکنین عجقولیا

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم ،،ولی از اونموقع ک باردار شدم یکم حساس شدم ،،میخوام بی‌خیال باشم لطفا کمکم کنید

منم خیلی حساس بودم

اما امروز دکارم گفت بی خیال باشین

زن باردار داریم که تا ماه ۹ کوهنوردی میکنه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

نه عزیزم خطر کجا بوده اینجوری میاس قدیمیا همه مشکل دار باشن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
ایشالله همه ما بارداری خوب و سالمی داشته باشیم ،،بازم معذرت میخوام اگر ناراحتتون کردم

ان شاالله ...خدا هرچی برامون نوشته باشه همون میشه پس نگران نباش ...چرا ناراحت بشیم اخه خوبه سوالاتو بپرس

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش