2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه شون بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 42 پست
سلام گلم میشه علایم پیش فعالی رو که وقتی یک ساله اش بود بگی ؟

علایمی اون موقع نداشت

تا یه سالگیش خیلی اروم و بسیار خوش خنده بود راه که افتاد شیطنتاش شروع شد تا دو سالگی به بعد هی گفتم حرف میزنه اما فقط در حد چند کلمه میگه 

تمرکز نداره اهل بازی نیس بشدت خرابکاره اصلا آروم و قرار نداره یه لقمه غذا رو ده دور پا میشه میچرخه خطر نمیفهمه اصلا

قانون نمیفهمه پرخاشگره و اگر چیزی که میخواد نشه پدر آدمو در میاره

برا یه خرید ساده از سوپر حتی یه دقیقه واینمیسته

مسافرت و گردش و خرید و مهمونی حسرت به دلم 

بردم کاردرمانی اصلا تو کلاس ننشست

بردم روانشناس اصلا همکاری نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سالگی اوج خودمختاری ولجبازی بچه ست از کجا تشخیص دادن بیش فعاله؟کاش پیش یه دکتر دیگه هم میبردی عزی ...

خیلی تعریفشو شنیدم 

پیش یه روانشناسم بردم اونم گفت بیش فعاله

سلام عزیزم اینجا که کسی متخصص نیست حتما با پزشک خوب جلو برو توکل کن به خدا انشاءالله خدا شفا میده توسل هم اگه اعتقاددارب و ایمان داری انجام بده مثلا دراین شب ها به امام حسین (ع) چیزی که راجب بیش فعالی میدونم اینه که فکز میکنم داروی اصلیش همون قرص ریتالین یا ماتوراید و شبیه به اون ها مثلا ویاس که تولید ایران هست این ویاس هست وخلاصه این قرص و بقیه قرص ها حتما باید با مشورت و تشخیص دکتر باشه نگران نباش عزیزم اگه بیش فعال باشه داروی بیش فعالی بهش بده روز به روز باید بهتر بشه و رفتاراشم بهتر میشه اگه یه دارودادن که بدتر شد سریع به دکترش بگو تا قطعش کنه یا عوضش کنه براش بازی فکری مثل مکعب روبیک و شطرنج بگیر و یا نقاشب و این ها بهش احترام کلامی بذار و تصویری چون به صورت وکلان حساس تر هستن باهاش مهربون باش و قانون پذیر بارش بیار عزیزم و ورزش حتما بگو انجام بده تا انرژیش به تعادل برسه مثلا دویدن یا باشگاه یه چیزی بفرستش که حالشو خوب کنه نه بد مثلا رزمی اگه خشنش میکنه نفرست عزیزم نگران نباش دارو برای کسی که مشکل داره و نمیتونه کنترل کنه که بد نیست  توکل کن به خدا هرچی لازم باشه برات انجام میده میسپارمت به الله شب خوش عزیزدل خدا .انشاءالله دراین شب های عزیز به عشق و عزت امام حسین فرزندت شفای الهیِ شگفت انگیزی به لطف و خواست خدا میگیره .

خیلی تعریفشو شنیدم پیش یه روانشناسم بردم اونم گفت بیش فعاله

نگران نباش عزیزم

شنیدم بازی با خاک خیلی تاثیر داره

میتونی برای خاک رس بخر سفال درست کنه 

ببرش پارک خاک بازی کنه

شنیدم خیلی تاثیر داره براشون

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ملاتونین برای خوابه و فک کنم کاملا گیاهیه، ریسپریدون برای توجه و تمرکز، امگا ۳ هم کلا خوبه و فک کنم ...

نه نوشت

انقدر از عوارض داروها گفتن میترسم

از دیشبم کلا عوض شده 

شیطنتاش و خنده هاش خیلی کم شده میبینمش غصه میخورم

علایمی اون موقع نداشتتا یه سالگیش خیلی اروم و بسیار خوش خنده بود راه که افتاد شیطنتاش شروع شد تا دو ...

دخترمنم یک ساله و چند ماهشه 

همینطوره اصلا یه جا بند نمیشه 

همش تو راه رفتنه ،جایی بریم اصلأ نمیشینه 

مگه تلویزیون روشن باشه که بشینه 

صحبت نمیکنه به جز چند کلمه 

ولی هنوز دکتر نبردمش

بهش زیاد تذکر ندین( نکن بشین دست نزن آروم باش و...) 

هر روز پارک ببر بزار انرژیش تخلیه بشه اگه ب دریا یا رودخانه ای دسترسی داری ببر 

همین خاک و پای برهنه انرژی منفی میگیره 

ما چون قشمیم خواهر زاده مو مرتب برادرم میبرد دم ساحل بدو بدو پابرهنه خیلی تاثیر داشت تو آروم شدنش

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چند سالشه؟چند وقته دارو میدید؟رفتاراش چجوریه؟

شش سال پنچ ماهش 

از وقتی علائم داشت

رفتارهای افتضاح هیچ جا نمیشه باهاش رفت رسما دیوونه میشم دارو بخوره خوبه نخوره که هیچی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فقط اینکه خطر رو متوجه نیست میتونه نشونه اش باشه ولی بازم نه صد در صدببین دکتر باید ببری . اینکه دار ...

اصلا یه دقیقه هم نمیشینه که باهاش بتونن کار کنن یا گفتاردرمانی کنن

این دکترم خیلی تعریفشو شنیدم

همین که خطر رو نمیدونه و اصلا قانون حالیش نیس برام عذاب آوره

سه سالشه اسم خواهرشو نمیگه🥲

من خواهر زاده م پسره و پیش فعال بود متاسفانه بسیار ناآرام و فضول و دیر زبون باز کرد برا صحبت کردنش ت ...

خدا رو شکر

تروخدا برا پسر منم دعا کنید

از دیشب اتیش گرفتم 

امشب تولدش بود

دعا کنید یه پسر خوب و موفق تربیت کنم

سلام عزیزم اینجا که کسی متخصص نیست حتما با پزشک خوب جلو برو توکل کن به خدا انشاءالله خدا شفا میده تو ...

ممنون ازت عزیزم

اسکرین گرفتم حتما توصیه هاتونو عمل میکنم

خدا خیرتون بده برا من و پسرمم دعا کنید

خیلی دلم شکسته💔