2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه شون بیش فعاله

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 42 پست
نگران نباش عزیزمشنیدم بازی با خاک خیلی تاثیر دارهمیتونی برای خاک رس بخر سفال درست کنه ببرش پارک خاک ...

یه چیزی بگم

شن بازی خریدم براش

عوض بازی میخواست ماسه ها رو بخوره

یا خمیر بازی خریدم یهو دیدم خمیرو داخل بینیش میکنه

با شیطنت هم میخنده

حرصم میگیره میگم بچه تو عقل نداری مگه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی بگمشن بازی خریدم براشعوض بازی میخواست ماسه ها رو بخورهیا خمیر بازی خریدم یهو دیدم خمیرو داخل ...

بابا اون‌بچست😂 اندازه بزرگترا نمیدونه که

خودت باهاش بشین بازی کن

دیگه باید فقط تحمل کرد

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

خدا رو شکرتروخدا برا پسر منم دعا کنیداز دیشب اتیش گرفتم امشب تولدش بوددعا کنید یه پسر خوب و موفق ترب ...

اسمشو بگو تو نمازم دعاش کنم ب امید خدا  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دقیقا منم هیچ جا نمیتونم برم حتی خرید ساده

هیچ جا به عروسی تو دلم موند بریم خوش بگذره خیلی ها نمی‌ریم مراسم مذهبی بدتر تو خونه آروم و قرار نداره پارک هی میخواد همه چی واسه خودش باشه بچه های دیگه هم بازی نمیکنه هول میده مثلا برایش مادرها چپ چپ نگاه میکنن غر میزنن بچه شون میبرن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هیچ جا به عروسی تو دلم موند بریم خوش بگذره خیلی ها نمی‌ریم مراسم مذهبی بدتر تو خونه آروم و قرار ندار ...

منم جایی نمیرم 

پارسال از شدت دلتنگی بعد ۷ سال رفتم مشهد

به غلط کردن افتادم از دستش گریه میکردم انقدر اذیت شدم

منم جایی نمیرم پارسال از شدت دلتنگی بعد ۷ سال رفتم مشهدبه غلط کردن افتادم از دستش گریه میکردم انقدر ...

اره مسافرت نگم قرص همش همیشه باهام وگرنه رسما کوفتمون میشه هیچی نمی‌فهمیم ولی دارو هست میدیم آروم میشه میشینه قطعش نمی‌کنیم ی مدت گیر نمیشود ی بنده خدایی می‌فرستاد واسمون

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اصلش اینه که بیش فعالی رو بعد از سن مدرسه تشخیص بدن 

به قبلش نمیشه اعتماد کرد 

یه تست شنوایی هم ببر بچتو. abr

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اصلا یه دقیقه هم نمیشینه که باهاش بتونن کار کنن یا گفتاردرمانی کنناین دکترم خیلی تعریفشو شنیدمهمین ک ...

ما نمیتونیم بچه رو نگه داربم ولب واردرمان اگر کارش درست باشه لجوج ترین بچه ها رو اروم میکنه

هزینه اش سنگینه ولی سعی کن کاردرمان بچه رو عوض کنی.

حتی بازم جای دیگه رفتی پیشرفتی حاصل نشد بازم عوض کن. خوب میشه خیالت راحت.