2777
2789
عنوان

پول مانتومو خودم حساب کردم🙁

857 بازدید | 67 پست

با نامزدم رفته بودیم بیرون یه مانتو پسندیدم کارتش تو ماشین جا گذاشته بود اونجا هم زیرزمین بود میخواستن انلاین بزنه انتن نداد من کارتمو دادم بکشه بعد گفت میزنم بهت تعارف کردم که نه حالا فرق نداریم فلان.... و واقعا نزد😶

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم عصبی میشه حق داری حالا صبر کن شاید بزنه

واقعا خیلی عصبی شدم ! حالا یارو گفت بیرون مغازه انتن هس گفت حالا بکشید فعلا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وا چرا تعارف کردی 

ب شوخی میگفتی دوبرابر باید یکی بخاطر اینکه خریدی یکی هم بخاطر اینکه میپوشم لذت میبری

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چه اشکال داره؟؟

رابطه ات به پول به مانتو بنده؟؟

من توی عقد رفتم خرید

پول شلوار خودم حساب کردم اصلااا نگفت من بدم بنظرن به عقلش نرسید بگه😂

ولی الان توی زندگی کانلااااا ازش شناخت دارم و اصلاااا بحث پولی نداریم هرجی داسته باشه میاره وسط

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یادش رفته یادش بنداز 

مردها اغلب همینن 

حالا ازدواج میکنی متوجه میشی  

بهش میگی یک کیلو  گوجه بخر یا یه سبد میاره یا اشتباهی سیب زمینی میاره یا کلا دست خالی میاد .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

وا چرا تعارف کردی ب شوخی میگفتی دوبرابر باید یکی بخاطر اینکه خریدی یکی هم بخاطر اینکه میپوشم لذت میب ...

ی برابر بزنه دوبرابر پیشکش😂😂🙃

چقدر حساسی منم اینجور موقعیت ها با شوهرم پیش میاد که میریم خرید و این موارد پیش میاد من حساب میکنم ولی دقیقا همون مبلغ پول رو بعدا میگم مثلا عزیزم میشه فلان قدر به حسابم بزنی یا به اندازه همون مبلغ یا بیشتر خریدهایی دیگ میکنم از کارتش

چه اشکال داره؟؟رابطه ات به پول به مانتو بنده؟؟من توی عقد رفتم خریدپول شلوار خودم حساب کردم اصلااا نگ ...

نه چون من شک دارم به یه چیزایی و با کاراش داره مهر یقین میزنن بهشون و منم میخوام حقیقتش مرز ها مشخص بشه !

یادش رفته یادش بنداز مردها اغلب همینن حالا ازدواج میکنی متوجه میشی بهش میگی یک کیلو گوجه بخر یا یه ...

وای نه خیلی زشته بگم بزن که