2777
2789

اگه ادرار و مدفوع خوبه ارومه و وزن میگیره یعنی سیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گرسنه دستاشو مشت میکنه وقتی بهش شیر میدی ربع ساعت بیست دقیقه ( کمتر و بیشتر هم میشه) که پنجه دستاشو باز میکنه این یعنی سیر شده 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
اگه ادرار و مدفوع خوبه ارومه و وزن میگیره یعنی سیره

از وقتی هوا گرم شده اداره ش کم شده قبلا زیاد بود مدفوع هم قبل دو ماهگی روزی پنج شیش بار الان دو هفته س چهار روز یه باره دکتر هم بردم میگه طبیعیه

بچها عادت دارن همه چیو بکنن تو دهنشون به هیچ وجه شیشه بهش نده خودت غذا بخور برای اون بچه هم کافیه هر ...

خودمو استرسم زیاده قبلا سینه هام رگ میکرد ولی الان اصلا اخه وقتی سیر نشه چیکار کنم مجبورم شیشه بدم 

این همیشه دستاش مشته

زیر سینه ات هیچ وقت دستشو باز نمیکنه؟ 

بعد از شیر دادن گریه میکنه؟

سکسکه نمیکنه؟

شیر خودتو وقتی میدوشی قطره قطره میاد یا جهشی؟

وزنش تو این دوماه تغییر نکرد؟

خوابش سبکه؟

ادرارش کمه؟ چندبار خودشو خیس میکنه؟

زیر سینه ات هیچ وقت دستشو باز نمیکنه؟ بعد از شیر دادن گریه میکنه؟سکسکه نمیکنه؟شیر خودتو وقتی میدوشی ...

خیلی کم دستاشو باز میکنه قبلا زیاد سکسکه میکرد ولی الان خیلی کم سینمو که فشار میدم جهشی شیر میاد وزنش بالا رفته الان یه فته س احساس میکنم سیر نمیشه ادرار هم قبلا خوب بود الان که هوا گرم شده کمتر شده 

خیلی کم دستاشو باز میکنه قبلا زیاد سکسکه میکرد ولی الان خیلی کم سینمو که فشار میدم جهشی شیر میاد وزن ...

قطره شیرافزا از داروخونه بگیر بخور

گریپ میچر به بچت بده 

اگه وزن نمیگیره مشکلی نیس

من به بچه هام از ۲ ماهگی اب جوشیده سرد شده هم میدم شما دادی؟

قطره شیرافزا از داروخونه بگیر بخورگریپ میچر به بچت بده اگه وزن نمیگیره مشکلی نیسمن به بچه هام از ۲ م ...

ن اصلا آب بهش ندادم چقد بهش بدم؟گریپ میچر رو تو یخچال دارم واسه ی خوبه؟؟

ن اصلا آب بهش ندادم چقد بهش بدم؟گریپ میچر رو تو یخچال دارم واسه ی خوبه؟؟

گریپ میچر اشتهاشو باز میکنه و بچه تپل میشه

اب هم بده روزی دو سه بار اول با یه قاشق مرباخوری شروع کن 

تشنگی اشتهاشو گرفته