2777
2789

چرا یک نفر که تاپیک میزنه 

همیشه یه عده داخل اون تاپیک با هم دعوا میکنن ؟؟؟

_اگر میبینید یک تاپیک دروغه خب راحت از کنارش رد بشید بدون اینکه بخواین برین داخل و صد تا دلیل و مدرک بیارین که اره شما تاپیکت دروغه !!! خب اخه استارتر دروغگو باشه بمن و شما چه اخه !!! کسی که ذاتش دروغگو هس خیال پردازه منو شما نمیتونیم درستش کنیم حالا صدبارم شما دروغگوش کن 

_اگر میبینید یک کامنت مطابق میل و منطق شما نیست ازش رد شید بدون نشون دادن واکنشی که در نهایت باعث بحثه،شما ۲۴ ساعته هم با شخصی که طرز فکرش با شما متفاوته بحث کنین بی فایدس فقط دارین انرژی و زمان و اعصاب خودتون هدر میدید

_اگر میبینید کسی بی ادبی میکنه رد شید بی محلی کنین چون وقتی ببینه از طرف همه بی محل میشه خودش تو دهنی میخوره و ساکت میشه

لطفا بیاین با رعایت این سه مورد باعث شیم بحث و دعوا و تنش رو به صفر داخل سایت برسونیم 🌹🌹🌹

استارتر دروغگو باشه ،به من و شما مربوط نیست؟؟؟پس به کی مربوطه؟

واسه ما تاپیک زده دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه کاربری به اسم دلی_جان اومد گفت هرکی دوس پسر داره خرابه و هزار تا حرف زشت و جنسی زد 

کلی به بقیه توهین کرد رفت 

تا خواستم جواب بدم ترکید 

انتظار داری یکی چرت و پرت بگه و ما سکوت کنیم

الان یه کاربری به اسم دلی_جان اومد گفت هرکی دوس پسر داره خرابه و هزار تا حرف زشت و جنسی زد کلی به بق ...

بخدا بی محل کنین بیشتر دو دهنی میخورن 

اینا مریضن 

شیفته دعوا با بقیه هستن

دوست عزیز شما خودت هرجا میری سر جنگ با همه داری فکر میکنی همه دروغگو ان و همه چی فیکه!!!!

شما خودت اصلا وارد این سایت نشو بنظرم وقتی با همه چی درگیری و به همه توهین میکنی با قضاوت های نادرستت