2777
2789

ببینید اون زیادی به من اعتماد داره از اینکه دوسش دارم مطمئنه من نمیخوام اینجوری باشه میخوام بهم گیربده به لباس پوشیدن همم گیر بده 

چیکارکنم کنترلم کنه حس میکنم براش مهم نیست 

😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

خوشتون میاد بیمار باشید؟😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دلم میخواد طرفم حساس باشه

خب تو نمیتونی ادمی که سالم هست رو مریض کنی که!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اگه بفهمه کسی بهم ابراز علاقه کرده ممکنه حساس بشه؟

حساس چرا بشه آخه، مگه مسئول احساسات یه آدمِ غریبه‌ست آخه

ممکمه یکم‌ حسودیش بشه ولی قطعا بابت همچین مسئله‌ای محدودت نمیکنه

والا سالم نیست وقتی حساس نمیشه منم حس میکنم براش مهم نیستم

اتفاقا سالم هست کاملا 

وقتی از نظرش اوکی هستی از چی ایراد بگیره دیگه 

اگر انقدر دلت میخواد یه ادم حساس کنارت باشه بهش بگو 

دیگه خوب شد یا بد شد هم پای خودته

حساس چرا بشه آخه، مگه مسئول احساسات یه آدمِ غریبه‌ست آخهممکمه یکم‌ حسودیش بشه ولی قطعا بابت همچین مس ...

ببینید وقتی یه مدت کوتاه کات کرده بودیم با یه شماره ناشناس بهم پیام داد من احمق اینقد تند با اون شماره ناشناس حرف زدم که دیگه از من خیلی مطمئن شده

ببینید وقتی یه مدت کوتاه کات کرده بودیم با یه شماره ناشناس بهم پیام داد من احمق اینقد تند با اون شما ...

عزیزم چرا نباید مطمئن باشه بهت، رابطه‌ای که توش اعتماد نیست و طرف هر لحظه ترس و حساسیت داره مطمئن باش به سرانجام نمیرسه

با روانشناس صحبت کن حتما‌، منم یه تایمی خیلی سعی کردم یکیو حساس کنم،الان میبینم که کارم اشتباه بود