2777
2789

اول از همه بگم از قبل تایپ نکردم صبور باشین تا تعریف کنم

ماجرا اینه که ما خونمون تو کوچه بن بسته ما سر نبش هست خونمون و این همسایمون ته کوچه هست خونش شبها میان فرش پهن میکنن با چندتا همسایه دیگه که خونشون ته کوچست بساط قلیون و چای و تفریح تا ساعت دو شب اغلب میشینن تو کوچه بچه هاشونم ول میکنن سر و صدا و عربده کشی بعد ما میخوایم بخوابیم تمام اتاق خوابامون سمت کوچه هست سرو صداشون اذیتمون میکنه

شوهرم دید کار هر شبشونه پریشب به بچه هاشون تذکر داد سر و صدا نکنید دوازده شبه میخوایم بخوابیم بچه ها اول گفتن چشم بتز دوباره کارشون تکرار میکردن خودشونم ته کوچه نشسته بودن میشنیدن به بچه هاشون چیزی نمیگفتن دیگع آخرش شوهرم عصبانی شد گفت بهشون بتمرگین دیگه میخوایم بخوابیم حالا دیروز خانوم یکیشون شوهرم دیده چرا به بچه هامون چیزی گفتی 

ادامه .....پایین میگم 

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد گفته آره شما فرهنگ شهر نشینی ندارید از ته دهات پاشدین اومدین پنجره هاتون ببندین در بالکنتون ببندین تا سروصدا نشنوین شوهرم گفته تقصیر ماست که کوتاه اومدیم الان هم بدهکار شدیم نمیدونستم اختیار درو پنجره خونه ما دست توئه باید ازت اجازه بگیریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه هی میگفت دهاتی دهاتی منم سریع رفتم پایین دست شوهرم کشیدم گفتم بیا تو با هرکس امدازه شعورش حرف بزن این حرفتو نمیفهمه شوهرم بش گفت زنگ میزنم پلیس بخوابن اینجوری باشین اونم میگفت زنگ بزن الان زنگ بزن و هرچی گو ه خوردی و زنیکه و فران و بهمان هم بود نثار من کرد منم گفتم برو از قیافت مشخصه چه شخصیتی داری و کی هستی و در بستم و اومدم خونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور کن حتی پچ پچ هم کنید یا گیلاس هم بجوید صداش می‌ره تو مخ همسایه .تجربه اشو دارم نشد اون شب بخواب ...

خب ما هممون پایه هستیم کسی اذیت نیست . یکی هم نیاد تو جمع میریم صداش میکنیم میاد😂

خلاصه هی میگفت دهاتی دهاتی منم سریع رفتم پایین دست شوهرم کشیدم گفتم بیا تو با هرکس امدازه شعورش حرف ...

میذاشتی همون شوهرت حالشون بگیره نمی رفتی اعصاب خودتو خورد کنی

کی تموم میشه 

دیگه زنگ زدیم به همسایه دیگمون مرد فهمیده و باشعوریه گفتیم کلی بهش گفتیم اگه ادامه بده شده وکیل بگیریم محکومشون میکنیم و فلان بهش بگو جمع کنه خودشو دیگه دیشب نیومدن تو کوچه

آخه میدونی چی این قضیه بده اینکه خودشون کمن تمام دوست و رفیقاشونم با خانواده میان اینجا برا تفریح بچه های خودشون کمن پلشتا بچه های مردمم باید تحمل کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40