2777
2789
عنوان

دعوا با زن همسایه بی شعورمون بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 57 پست
اونا تا ۲ شب‌ تو کوچه پهنن دهاتی نیستنبعد شما پنجره باز بذارین میشین دهاتی چ‌جالب 😑

پررویی و بیشعوری اگه باهم ازدواج کنن نتیجش میش همسایه ما

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

این نظر من یه نظرم برید دوباره باهاشون حرف بزنید صدا شونم ضبط کنید بعد اگه دوباره سروصدا کردن ازشون فیلم بگیرید ببرید به پلیس نشون بدید 

به پلیس هم بگید بخاطر اینکه مدرک داشته باشیم مجبور شدیم اینکار رو کنیم دیگه اونا نمیتونن بگن این صدای ما نیست یا این فیلم ما نیست حتما پلیس یکاری میکنه بلخره اینا باید بفهمن که همسایه آزاری جرمه و باید از کارشون بترسن 

واقعا فک نکنم همسایه ها امضا بزنن

اگه اونا هم اذيت باشن امضا میزنن، من یه مورد شبیه مورد شما دیدم همینجور بود حتی وقتی زنگ زده بودن به پلیس خودش با مشت زده بود تو بینی خودش خون که آمده بود مالیده بود به ماشین همسایه ش که یعنی اونا منو زدن مدرک داشته باشه دیگه حواسش به دوربین نبوده، کل اون کوچه شاکی بودن پلیس گفته بود یا رضایتشان جلب میکنی یا باید از اینجا بری، هیچ کس رضایت نداد رفتن

اگه اونا هم اذيت باشن امضا میزنن، من یه مورد شبیه مورد شما دیدم همینجور بود حتی وقتی زنگ زده بودن به ...

دست بالای دست بسیار است این دیگه کی بوده 

عجب آدم هایی پیدا میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام این نظر من یه نظرم برید دوباره باهاشون حرف بزنید صدا شونم ضبط کنید بعد اگه دوباره سروصدا کردن ا ...

صدا مدرک نیست کلیپ مدرکه . اونم باید یکیش فیلم بگیره یکی هم بره بحث کنه باهاشون 

سلام این نظر من یه نظرم برید دوباره باهاشون حرف بزنید صدا شونم ضبط کنید بعد اگه دوباره سروصدا کردن ا ...

آره قصدم اینه اگه بیان دوباره ازشون فیلم بگیرم چندتا مدرک داشته باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید جرش میدادی

آدم بیشعور و نفهم که بحث کردن نداره اگه من بیشتر چیزی میگفتم به فحشای ناجور میرسید دیگه شوهرمم که رود از کوره در میره فحش ناموسی میداد اونوقت یه چیزیم بدهکار میشدیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40