2777
2789
عنوان

دعوا با زن همسایه بی شعورمون بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 57 پست
چقد دست به جوابت کمه من جات بودم میفهموندم بهش حق نداره حرف اضافه بزنه اه اعصابم خورد شد

مناسفانه من آدمی نیستم که جواب بدم هرچند حرفاش برام مهم نبود چون همش لایق خودش بود و هیچیش وصله من نبود

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اگه همه همسایه ها هستن که مشکلی نیست ولی اینا سه تا خانوارن دوتا دیگمون نیستیم تو جمعهاشون بعد ...

شوهرتو نذاردهن ب دهن شه شکایت کنن عواقبش خیلیه

یاخودت بروجلو یا دوباره تکرارشد زنگ بزن ۱۱۰

شوهرتو نذاردهن ب دهن شه شکایت کنن عواقبش خیلیهیاخودت بروجلو یا دوباره تکرارشد زنگ بزن ۱۱۰

آره بهش گفتم اگه دوباره خواست دهنش باز کنه جواب نده فقط با شکایت باید بنشونیمش سرجاش کلا اینا اخلاقهای گند زیاد دارن فک کن شوهرش هر وقت با ماشین یا موتورش میاد تو کوچه بوقش یکسره میزنه تا برسه ته کوچه یا سیستم نمیدونم چی دارن که صدای آهنگشون دائم بلنده تو خونه از تالار باند تره صدای آهنگشون. همسایه های پشت خونش و کوچه پشتی ناراحتن از سرو صداش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خلاصه هی میگفت دهاتی دهاتی منم سریع رفتم پایین دست شوهرم کشیدم گفتم بیا تو با هرکس امدازه شعورش حرف ...

میگفتی تو دهاتی هستی تا دو نصف شب بیرونی توله هاتم بیرونن سر و صدا میکننن تو میفهمی شهرنشینی چیه؟تو توی طویله باید زندگی کنی

مناسفانه من آدمی نیستم که جواب بدم هرچند حرفاش برام مهم نبود چون همش لایق خودش بود و هیچیش وصله من ن ...

کاش اون لحظه من مهمونتون بودم دوتاتونم میکشوندم خونه میگفتم دخالت نکنید بعد حالشو میگرفتم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

اسی آدم بی‌شعور بیشعوری دیگه.من داشتم همچین همسایه ای و اینقدر بی‌شعور بود که درختا و گلدونامون رو ش ...

ما خونه برا خودمونه فروختن این خونه و جابه جا شدن اصلا ممکن نیست برامون تو این شرایط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگفتی تو دهاتی هستی تا دو نصف شب بیرونی توله هاتم بیرونن سر و صدا میکننن تو میفهمی شهرنشینی چیه؟تو ...

دقیقا اما همون بهتر دهن به دهن نذاشتم باهاش بی ادبی و سلیطه بودن از قیافش میباره

1
5
10
15
20
25
30
35
40