2777
2789
عنوان

خیلی منتظر آزمون استخدامی آموزش وپرورش بودم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزش و پرورش حقیر تر از اونیکه به توانایی ها استعداد های شما آسیب بزنهقطعا ارزشت اونقدر بالا هست که ...

ممنونم از لطف شما 

همش میگم  چرا خدایا ؟

بارها از خدا خواستم  این شغل رو نصیبم کنه 

چون من عاشق معلمی هستم  واقعا تنها شغلی هست  که میتونم با عشق صبح ها از خواب بیدار بشم  و برم سرکار 

کاش منم مثل خیلیا پارتی داشتم 

۹ماه بارداری  تو خونه  فقط خوندم  الانم ۵ماهه بچه داری 

دیگه میخوام بزنم به کوه و بیابون

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
کلا در دولتهای اصلاح طلب همیشه ظرفیت استخدامی پایین بودهمدرک هم دارم.دفترچه های استخدامی از سال ۹۵ ب ...

آقای ریسی  خدا رحمتش کنه 

خیلیا  با دولت  ایشون استخدام شدن

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ممنونم از لطف شما همش میگم چرا خدایا ؟بارها از خدا خواستم این شغل رو نصیبم کنه چون من عاشق معلمی ه ...

من خودم مصاحبه فرهنگیان رد شدم سال ۱۳۹۸ 

ولی خیلی راضی ام چون چیزایی بهتری نصیبم شد 

دنبال گمشده ی واقعیه زندگیت باش

باور کن حقیر ترین شغل تو ایران معلمیه گرچه جایگاه بالایی داره ولی متاسفانه توجهی بهش نمیشه

برو مهندسی بخون پزشکی بخون بخدا ۴۰ سالگیدهم شروع کنی خوندن ارزش داره

مدرک تحصیلیت چیه؟

من خودم مصاحبه فرهنگیان رد شدم سال ۱۳۹۸ ولی خیلی راضی ام چون چیزایی بهتری نصیبم شد دنبال گمشده ی واق ...

هرکسی تو این دنیا یه حسرت داره 

مال من شده معلمی 

اصلا به هیچ شغلی  علاقه ندارم 

بخدا حتی دوست  ندارم پزشک بشم 

مفت بگن  بیا این اداره اون اداره استخدامی  نمیتونم برم 

مدرکمو مشاوره هست

یه راه بهت بگم یه ساله پزشک میشی حاضری بشنوی؟

بله بفرمائید

ولی من پزشکی دوست ندارم😁

خب شما مشکل نداشتین با وجود یه بچه کوچیک برید سر کار؟ سخته ها فکر میکنید راحته ولی دور از جون پدر اد ...

همسرم همراهی  میکنه

لیسانس داری یا فوق لیسانس؟

لیسانس

لیسانس

برو منابع ازمون لیسانس به پزشکی رو بخون 

حدودا ۷ الا ۱۰ تا کتابه بیشترم حفظیاتو و مفاهیمه

ازمونش رو ثبت نام کن 

تعداد داوطلبان خیلی کمه

اگه قبول شی از ترمه ۴ یا پنجه پزشکی شروع میکنی اون علوم پزشکی تهران

و ۴ سال بعد مطب میزنی

تازه میتونی تخصصم بگیری 

برو منابع ازمون لیسانس به پزشکی رو بخون حدودا ۷ الا ۱۰ تا کتابه بیشترم حفظیاتو و مفاهیمهازمونش رو ثب ...

آخه من علاقه ی به پزشکی ندارم 

اگه هم داشتم شرایط اینو نداشتم بدم یه شهر دیگه 

ممنونم از راهنماییتون 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خیلی میخوند؟

درحد من که ۹ماه فقط عمومی خوندم 

نه نخوند

بخدا اینقد خوش شانسه

برو منابع ازمون لیسانس به پزشکی رو بخون حدودا ۷ الا ۱۰ تا کتابه بیشترم حفظیاتو و مفاهیمهازمونش رو ثب ...

ظرفیت پزشکی رو هم از سال بعد گفتن کم میکنن. من تو اخبار شنیدم. 3 یا 4 سال 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را