2777
2789

کسیه ک خیلی دوسش دارم سه سال پیش بخاطر گندی ک من زدم از خودم روندمش بعد سه سال هفت ابان ماه تولدشه 

میخوام بهش پیام بدم تولدت مبارک نمیدونم ی ماه دارم با خودم کلنجار میرم به نظرتون بدم یا ن شاید فرجی شدو دوباره(: 

با خودم میگم ی تبریک تولده پیشنهاد رابطه ک نیست 

بازم دو دلم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک هر وقت از این حرکتا زدم پشیمون شدم خودتو باید برای هر چیزی آماده کمی ممکنه بخونه جواب نده ممکنه فقط لایک کنه ممکنه هم خوب برخورد کنه

ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵

من غرورم اجازه نمیده اینکارارو بکنم ولی بعد رو دلم میمونه

منم رو دلم میمونه الان ندم میفته برای ی سال دیگه 

بعدشم ممکنه ی وقت ازدواج کنه رو دلم میمونه

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

من ک هر وقت از این حرکتا زدم پشیمون شدم خودتو باید برای هر چیزی آماده کمی ممکنه بخونه جواب نده ممکنه ...

واسه همه چی امادم 

منم رو دلم میمونه الان ندم میفته برای ی سال دیگه بعدشم ممکنه ی وقت ازدواج کنه رو دلم میمونه

بده عزیزم ولی واسه هرجوابی اماده باش حتی فکرکن ممکنه جواب نده 

خنده آید به لب اندر درونم آتشیست؛ این معما عاقبت دیوانه میسازد مرا...!🥀

بده یه بار بیشتر زندگی میکنیم مگه؟

هربار  گفتم بعدش گند زدم به زندگیم