2777
2789
عنوان

خیلی منتظر آزمون استخدامی آموزش وپرورش بودم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 80 پست
درحد من که ۹ماه فقط عمومی خوندم نه نخوندبخدا اینقد خوش شانسه

شما که اینقد عمومی خوندی کاش شرکت میکردی. عمومیا حذف نشده که فقط بهش اضافه شده! تو مدت باقی مونده هم بقیه رو میخوندی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ظرفیت پزشکی رو هم از سال بعد گفتن کم میکنن. من تو اخبار شنیدم. 3 یا 4 سال

لیکسان‌سازی به پزشکی فرق داره

کلا ۶۰۰ تا داوطلبان

۳۰ نفر رو قبول میکنن اونم از ترم ۴ اونم دانشگاه تهران

شگفت انگیز نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیکسان‌سازی به پزشکی فرق دارهکلا ۶۰۰ تا داوطلبان۳۰ نفر رو قبول میکنن اونم از ترم ۴ اونم دانشگاه تهرا ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟ با مدرک لیسانس باید شرکت کنی؟ ممنون میشم بگی. کی هست ثبت نام؟

فقط دانشگاه تهران؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میشه بیشتر توضیح بدی؟ با مدرک لیسانس باید شرکت کنی؟ ممون میشم بگی. کی هست ثبت نام؟فقط دانشگاه تهران؟

جزئیاتش رو تو گوگل سرچ کن

هرسال این آزمون برگزار میشه

خیلی افراد کمی ازش خبر دارن

نهایت ده تا کتاب حفظیات و مفاهیم رو باید بخونی

با لیسانس فقط میشه رفت ازمونش رو ثبت نام کرد

فقط تهران؟ 

همه ی بچه های ایران میتونن شرکت کننولی فقط دانشگاه پزشکی تهران میشه تحصیل کرد

بله منظورم مکان تحصیل بود. ممنون

شما که اینقد عمومی خوندی کاش شرکت میکردی. عمومیا حذف نشده که فقط بهش اضافه شده! تو مدت باقی مونده هم ...

آخه ظرفیت شهرمون یه نفر میخواست 

اینقد هر خون داریم 

من به گرد پاشون نمی رسم 

امروز باز دپرس بودم 

بخدا زندگی شخصی هم تحت تاثیر گذاشته

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
هی چ بگم خواهر،منکه با دو بچه کوچیک دور دومم رو شروع کرده بودم،،منم میخواستم کیفیت بخشی شرکت کنم،ک ...

خدا ازشون  نگذره 

هیچ ارزشی نداره حتی اگه رشتتون هم میخواست 

همه تک ظرفیتی😢

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
آخه ظرفیت شهرمون یه نفر میخواست اینقد هر خون داریم من به گرد پاشون نمی رسم امروز باز دپرس بودم بخدا ...

شهر ما هم یه نفره. اکثرا همینه. شما که خونده بودی از خیلیا جلو زده بودی. کاش زود تسلیم نمیشدی. 

شهر ما هم یه نفره. اکثرا همینه. شما که خونده بودی از خیلیا جلو زده بودی. کاش زود تسلیم نمیشدی.

آخه عزیزم من باید برم شهر دیگه واسه امتحان

نوزاد دارم 

گفتم الکی اذیتش نکنم

احساس میکنم 

دروغ میگن ۲۹هزارو ۵۰۰نزاشتن واسه استخدامی 

آخه عزیزم من باید برم شهر دیگه واسه امتحان

نوزاد دارم 

گفتم الکی اذیتش نکنم

احساس میکنم 

دروغ میگن ۲۹هزارو ۵۰۰نزاشتن واسه استخدامی