2777
2789
عنوان

خیلی منتظر آزمون استخدامی آموزش وپرورش بودم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 80 پست
من وقتی تموم کردم کوبیدم به دیوار با بغض کارامو جمع کردم ریختم تو آشغال دونی😔

ی نفر بود میگفت14 ماهه دارم میخونم

من اگه بودم قبولش میکردم بدون ازمون

کسایی ک اینقدر پشت کار دارن این همه وقت لایقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم 🫂

❤😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
ی نفر بود میگفت14 ماهه دارم میخونممن اگه بودم قبولش میکردم بدون ازمونکسایی ک اینقدر پشت کار دارن این ...

آره بخدا  واقعا گناه داره اونا  چندماهه خواب ندارن 

من میفهمم چی کشیدن 

بخدا زندگی بهم زهر شده

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دنیای بدون استخدام و کارو چیکار کنیم؟🥲

جاریم پارسال قبول  شد 

همش یه جوری  کلاس میزاره دلم میگیره 

اینقد حالم بدهههه

جاریم پارسال قبول شد همش یه جوری کلاس میزاره دلم میگیره اینقد حالم بدهههه

اون چندوقت خوند؟ پارسال شرکت نکرده بودی؟

انشإالله سال دیگ شرکت میکنی قبول میشی

تا اون موقعه نی نی ام از اب و گل درمیاد خیالت راحت میشه

آره بخدا واقعا گناه داره اونا چندماهه خواب ندارن من میفهمم چی کشیدن بخدا زندگی بهم زهر شده

خب شما مشکل نداشتین با وجود یه بچه کوچیک برید سر کار؟ سخته ها فکر میکنید راحته ولی دور از جون پدر ادم در میاد

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...