2777
2789
عنوان

بچم تب کرده از دیشب

84 بازدید | 12 پست

هر شیش ساعت پروفن و استا باهم نیدم بردمش دکتر 

الان ساعت یک و نیم بروفن شو دادم نیم ساعت زودتر هنوز سرد نشده و تب داره 

چیکار کنم از دیشب سه ساعت خوابیدم

تب داره با اسهال و استفراغ بردمش دکتر گفته ویروسه

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉

دختر شیاف بزار براش خوب میشه تب خیلی خطرناکه

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اسهال شدیده و نمیتونی شیاف بزاری (هرچند شیاف ۵ دقیقه ای اثر خودشو میزاره) مدام تن شویه اش کن

باآب ولرم تن شویه کن

ولی بازم میگم تب خیلی خطرناکه 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

اگر اسهال شدیده و نمیتونی شیاف بزاری (هرچند شیاف ۵ دقیقه ای اثر خودشو میزاره) مدام تن شویه اش کنباآب ...

دارم با گلاب میکنم خدا کنه تبش بخوابه 

اگه ابله مرغونم باشه تبش زیاد؟ 

دارم با گلاب میکنم خدا کنه تبش بخوابه اگه ابله مرغونم باشه تبش زیاد؟

انشالله عزیزم

آخه الان بچه ها آبله مرغون نمیگیرن بخاطر واکسن ها

مگه چند سالشه؟

عزیزمی خدا شفا و سلامتی بده چند سالشه

سر ساعت داروهاشو بش بده واسه تبش میتونی پیاز خرد کنی رو پاهاش بزاری بعد جوراب پاش کنی اینجوری میاد پایین یه بار امتحان کردم جواب گرفتم هر وقت خواست بخوابه این کار رو بکن 

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

عزیزمی خدا شفا و سلامتی بده چند سالشهسر ساعت داروهاشو بش بده واسه تبش میتونی پیاز خرد کنی رو پاهاش ب ...

خوابیده هی پیاز کف پاش میمالم 

چهار سالشه دخترم 

خوابیده هی پیاز کف پاش میمالم چهار سالشه دخترم

نه نمال خوبه پ بزرگه نگینی کن رو پاهاش بزار بعد جوراب پاش کن تا صبح تبش میاد پایین بزار رو پاهاش بمونه 

نه نمال خوبه پ بزرگه نگینی کن رو پاهاش بزار بعد جوراب پاش کن تا صبح تبش میاد پایین بزار رو پاهاش بمو ...

جوراب بیشتر بچه داغ نمیشه؟ 

جوراب بیشتر بچه داغ نمیشه؟

خب با چیزی ببند پارچه ای چیزی نداری فقط مهم اینکه پیاز رو کف پاهاش بمونه