🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر اسهال شدیده و نمیتونی شیاف بزاری (هرچند شیاف ۵ دقیقه ای اثر خودشو میزاره) مدام تن شویه اش کن
باآب ولرم تن شویه کن
ولی بازم میگم تب خیلی خطرناکه
🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️
سر ساعت داروهاشو بش بده واسه تبش میتونی پیاز خرد کنی رو پاهاش بزاری بعد جوراب پاش کنی اینجوری میاد پایین یه بار امتحان کردم جواب گرفتم هر وقت خواست بخوابه این کار رو بکن
من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن "