2777
2789
عنوان

خانمای بالای سی میاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 33 پست
وقتی تا ۴۵سالگی نفهمیده از این به بعدم قدر مارو نمیفهمه

کاش اون دوتومن رو یه جوری از دست و بالش دربیارید هدف اینجور زنها مشخصه چیه دوتومنم برای اینجور آدما پول خوب حساب میشه فکر نمیکنن که آخرت و ابرو و جسمشون خیلی بیشتر از این ها ارزش داره

اگه مادرش بیماری مقاربتی بگیره چی؟! ( البته معلوم نیست باباهه تاکجا پیش رفته)واقعا نمی‌دونم کار درست ...

اخه این مادرش یکبار طلاق گرفته و برگشته یعنی میخاد بنونه بالا سر بچه هاش..چرا اعصاب خودش رو خورد کنه بخاطر اون ولگردا

من تجربه ی همچبن مردی رو در دوستانمون داشتن.سنش که بیشتر شد قدر خانوادشو فهمید

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم به خاطر ازدواج من و خواهرم برگشت که بچه طلاق نشیمبابامم ۱سااال پدر منو دراورد که به مامانت بگ ...

خیلیا بچه طلاقن و ازدواج خوب داشتن...

همسایه ما طلاق گرفتن آقاعه رفت سریع یه زن گرفت بچه هاش میگفتن چقدر خوبه پدرمادرمون طلاق گرفتن راحت شدیم ... همشون بعدش ازدواج کردن و خوشبختن...

این افکار پوسیده رو بریزید دور...

پدرشما مطمئنا با اون زن ازدواج میکنه تا بیشتر آبرو ریزی نکرده مادرت جدا بشه بهتره ...

با مشاوره صحبت کن... اونا بهتر راهنمایی میکنن

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه رو ب عنوان مهریه گرفته حق طلاقم با مامانمهفقط ب خاطر ابرومون مونده

خوب کرده دمش گرم 

اگر اسم طلاق اورد پدرت حداقل نصف پولی ک بانک داره مادرت بگیره هر چند همه اش حق زن و بچشه

خیلیا بچه طلاقن و ازدواج خوب داشتن...همسایه ما طلاق گرفتن آقاعه رفت سریع یه زن گرفت بچه هاش میگفتن چ ...

من ۱سال اون زندگی رو تجربه کردم بابام چون باتری قلب داره بااینکه پولم داره ولی دادگاه گفت ماهی ۱میلیون باید بده به بچه ها

اگه طلاهای مامانم نبود از گشنگی مرده بودیم

بابام اگه بره دیگه خرجی نمیده

باید خودمون کار کنیم ولی من کنکور دارم خواهرمم دبیرستانه داره درس میخونه

وقتی تا ۴۵سالگی نفهمیده از این به بعدم قدر مارو نمیفهمه

۴۵ سال جوانه هنوز زوده متوجه خطاش بشه ولی اگه میخای سایه ماورتون بالا سرتون بمونه با این حرفا ازارش ندین.. من همچین مردی رو اطرافم داشتم با افزایش سنش قدر خانوادشو فهمید...تو دخالت نکن.خانواده متشنج میشه

چون پدرت الان درست بشو نیس

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
بهترین کار اینه همه چی مامانت بگی هم فکرهم شماره زنه رو توگوشی بابات بردار تا مادرت بهاش حرفه بزنه

اخه میگم هوس بازه اولین بارش نیس مامانم قبلا مچشو گرفته بود زنگم زد زنه اون تموم میشه میره سراغ زن بعدی

دیگه مامانم کاری نمیکنه ولی میدونم خیلی داره حرص میخوره

نمی‌دونم شاید بشه کارآگاه بازی درآورد مثلا برید زنه رو پیدا کنید اینجور آدما با یکی که نیستن 

چهارتا عکس از موقعی که با بقیه هست بگیرید نشون باباتون بدین شاید از فکرش دراومد

۴۵ سال جوانه هنوز زوده متوجه خطاش بشه ولی اگه میخای سایه ماورتون بالا سرتون بمونه با این حرفا ازارش ...

باشه کاری نمیکنم😔خدالعنت کنه هرچی زن خرابه که پا میده ب این مردای هول

این زنه مطمئنم میدونه بابام متاهله

من ۱سال اون زندگی رو تجربه کردم بابام چون باتری قلب داره بااینکه پولم داره ولی دادگاه گفت ماهی ۱میلی ...

چی بگم ... خدا خودش کمکتون کنه...

با مشاوره رایگان ۰۹۶۴۰۰ تماس بگیر ... عدد ۷ برا مشاوره است ساعت ۸ و ۱۲ و ۴ نوبت میده ...مشاوراش خوبن...

کد مشاورتو بگیر هروقت حضور داره مرتب ازش مساوره بگیر...

با حرف منو بقیه ب نتیجه ای نمیرسی

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید پیشنهاد اون کاربر خوب باشه که فعلا جلو مادر به روی خودتون نیارید ولی میتونی با بابات تنهایی صحبت کنی و از خودت و حس بدت و عشق پدر و دختری بگی بدون اینکه تحقیر و سرزنشش کنی امیدوارم جواب بده ، بگو دوست داری کسی با دختر خودت اینطوری کنه؟ دوست داری شوهر منم مثل تو باشه؟