منم همین حالو دارم من حتی رابطم لانگه ینی چن ماه یبار اونم بزور همو میدیدیم الان چن وقته سر ی دعوا حرف نمیزنیم و من تازگیا خیانتشو فهمیدم اما رابطه نبوده لاس میزد ولی من با اینکه اینچیزا رو میدونم و عقلم میگه باید تمومش کنم ولی واقعا وابستشم و نمیتونم بزارم بره میدونم دست خودت نیست عقلت کار میکنه ولی دلت نمیذاره ما ۴ سال با هم بودیم برا همین انقد سختمه منم نمیدونم باید چیکار کنم چن بار بهم گفت نمیتونیم بسازیمش همه چیز خراب شده ولی دوست دارم .. باز من خودمو کوچیک کردم و نمیذارم ...طرف من ی آدم سمیه اگه میبینی پارتنر توام اینجوریه تا وابستش نشدی خودت ترکش کن منم خودم موندم خودم ترکش کنم یا چی اصلا ی وضعیته بدیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه پایان بی نتیجه ک بسیج مارو گرفت و احتمالا ترسیده ترس از وابستگی بیشتر و نرسیدن
تاپیک قبلیت و دیدم عزیزم، جسارت نباشه این و میگم ناراحت نشیا ولی خب شما ۳۰ سالتونه.. قشنگ نیست باکسی باشید که همه جوره پشتتون باشه و اخرش به یه هدف مشترکی برسید؟ اخه این پارتنر الان شما میگه که در اینده بخاید جدا شید سخت تره.. پس مشخصه که قصد جدی نداره.. چرا میخای خاطره های بیشتری بسازی و وقت بیشتری بزاری هم شرایط بهتر و از دست بدی هم بعد چندین سال غمگین تر و با سختی بیشتری مجبور شی از این رابطه بیای بیرون؟!