2777
2789

فقط میدونم اگر این رفتاری که الان اینجا نشون دادی ام جلوش نشون بدی رفتنش قطعی میشه.. و اینکه ادمی که واقعا دلش با رفتن باشه رو نمیشه به زور نگه داشت فقط جلوش ضعف نشون نده غرورت و حفظ کن اگر اون مشتاقه رفتنه،

داستان چیه بگو شاید بشه بهتر راهنمایی کرد چرا میخاد بره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی دقیقن ی ماه پیش تاپیک زدی چجوری باهاش کات کنم چطو متحول شدی😟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

طبق تجربه خودم هیچچچ مردی از زندگی ادم نمیره 

بره هم کامل نمیره😆😆

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

همه اینارو من گذروندم ....

دیدمش و کلی التماس کردم ک نره ولی قبول نکرد 

منم میگفتم دق میکنم میمیرم ولی شیش ماهه گذشته و من نه مردم و نه دق کردم 

فهمیدم کسی زوری نمی‌مونه و نمیتونم ب خواست خودم نگهش دارم 

پس توهم الان اولشه🫠 درست میشه 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

فقط میدونم اگر این رفتاری که الان اینجا نشون دادی ام جلوش نشون بدی رفتنش قطعی میشه.. و اینکه ادمی که ...

یه پایان بی نتیجه ک 

بسیج مارو گرفت و احتمالا ترسیده 

ترس از وابستگی بیشتر و نرسیدن