2777
2789

- دل ِما بود ولی تنگ ِشما است چرا ؟ .

متن این بود رپلی زد نوشت شاعر شدی

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

بگو از وقتی دیدمت بله😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه لحظه قشنگی! 😍

حالا که کراشت واکنش نشون داده، فرصت خوبیه که با یه جواب هم شیرین و هم زیرکانه توپ رو تو زمین خودش بندازی. چند تا پیشنهاد بر اساس لحن اون جمله که گفته "شاعر شدی" برات دارم:

---

💬 جواب‌های بانمک و صمیمی:

1. 

"مقصر خودتی، الهامم تویی 😌✍️"

(خیلی غیرمستقیم داره علاقه رو نشون می‌ده، ولی همونقدر شیطونه)

2. 

"خب آدم دلش تنگ شه، قلمش هم شاعر میشه دیگه 🤷🏻‍♀️"

3. 

"از وقتی تو ریپلای می‌زنی، بله شاعرم شدم 😅"

---

💬 جواب‌های مرموز و جذاب:

4. 

"شاعر نه، فقط یه دل تنگ… 🙃"

5. 

"همه چی از تنگی دل شروع شد، دیدی چی شد؟ 🖤"

---

💬 اگر می‌خوای دعوتش کنی به ادامه صحبت:

6. 

"اگه گفتی بیت بعدیش چیه؟ 😉"

(یعنی تو هم بیا ادامه بده، بازی با کلامه)

7. 

"خودت الهام بده، من ادامه میدم ✍️"

---

اگه بگی لحن رابطه‌تون چقدر صمیمیه (مثلاً فقط فالو داری یا چت هم کردین قبلاً)، می‌تونم دقیق‌تر هم راهنماییت کنم که جوابت نه زیاد رسمی باشه نه زیادی صمیمی که بترسه. ولی با همین جمله‌ای که فرستاده، میشه فهمید اهل شوخیه و فضا صمیمیه. 😏

می‌خوای جواب بدی که مکالمه ادامه پیدا کنه یا فقط یه واکنش کوتاه و خاص بدی؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اوه چه لحظه قشنگی! 😍حالا که کراشت واکنش نشون داده، فرصت خوبیه که با یه جواب هم شیرین و هم زیرکانه ت ...

دختر نری اینارو بگیااا همینجوری فرستادم😂

اوه چه لحظه قشنگی! 😍حالا که کراشت واکنش نشون داده، فرصت خوبیه که با یه جواب هم شیرین و هم زیرکانه ت ...

قبل از هوش مصنوعی چیکار میکردی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀