الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید من وقتی بلاگرای یاسوج رو میبینم انگار اصلا ایران نیستن
من هیجوقت ندیدمشون با گوشی فقط میتونم توی این سایت بیام
بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
حساسیت ندارن.حداقل شوهرمن که نداره.بقیه رانمیدونم.غیرت با حساسیت فرق داره..شوهرمن خوبه آرایش میکنم به قاعده.چادر هم میپوشم خودم چادری بودم.بعضی وقتام چادر نمیپوشم چیزیم نمیگه.
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
مرسی فداتشم بنظرت دختر شمالی و با مرد لری میتونن کنار بیان؟نمیدونم چرا اکثرا میگن اگه فارسی دوری کن� ...
ببین اینطوری ک جا انداختن همه جا لرا بدن فلانن زیادی حساسن کاملا اشتباهه اول بگم ک خیلی ب سواد و تحصیلات اهمیت میدن دوم اینکه بشدت زنشونو دوس دارن سوم اینکه اره حساسیت دارن ن اینکه اذیت کنن طرفو ب این خاطر گفتن اگع فارسی دوری کن بخاطر یسری تفاوت فرهنگ هاست خیلی از دختراشون با کلاه بیرونن یا شال الکی رو سرشونه