2777
2789
عنوان

کیا اینجا لرن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 74 پست
نمیگم همشون ولی اکثریا آره

من فکر میکردم مردای سن بالای لری بیشتر اون تعصب و غیرت بالا رو تو خودشون دارن 

ولی اونطور که گفتید راجب برادراتونم صدق میکنه

پس میشه نتیجه گرفت اکثر پسرای لری هم اینجورن

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لک لرستانم ببین غیرتی هستن و در عین حال از دختر سر سنگین خوششون میاد خیلی اهل کباب کردن هستن و دو ...

کباب رو خوب اومدی😂

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

من فکر میکردم مردای سن بالای لری بیشتر اون تعصب و غیرت بالا رو تو خودشون دارن ولی اونطور که گفتید را ...

آره دقیقا 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

من لرمبرادرام و پدرم حتی نمیزارن یه روبیکا داشته باشمبا اینکه یه بچه دارماره طرف ما خیلی خیلی غیرتی ...

وااااااا‌ منم لرم اصلا پدر و برادرم نمی‌دونن‌ چ میکنم و چ برنامه هایی دارم چندتا گوشی دارم شوهرمم‌ خوبه‌ و غیرت ب اندازه داره قرار نیس بزارن ما سرامون‌ لخت کنیم‌ مانتو کوتا بالا باسن‌ بپوشیم چ لر چ غیر لر باید غیرت ب اندازه کافی داشته باشن‌ پخمه‌ نباشن

همین الانم بوی کباب میاد از همه جا 😂😂

ما لرا خیلی خیلی خوش کبابیم😂😂 هرمهمانی بیاد با کباب استقبال میکنیم😂

وااااااا‌ منم لرم اصلا پدر و برادرم نمی‌دونن‌ چ میکنم و چ برنامه هایی دارم چندتا گوشی دارم شوهرمم‌ خ ...

من خودم مطلقم از شانسم گرفتار یه آدمی شده بودم که روز کتک میزد شب کتک میزد روز کتک میزد شب باز هم میزد  بغد چندسال سختی و زجر جدا شدم اومدم خونه پدر اینا کتک نمیزنن ولی اندازه همون کتک ها عذاب روحیم میدن

چقدر سختشوهرت چی؟

جدا شدیم