2777
2789
عنوان

کیا اینجا لرن

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به خوشبختم ♥️😘

💜😘😘😘😘😘😘😘

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

من لرم. ببین غیرتی بودن چیز بدی نیست تا زمانی ک با بدبینی و شکاکی و محدود کردن اشتباه گرفته نشه.

ببین الان اصلا مث قدیم نیست دیگه. همه راحت و آزادن رفت و آمد برخورد با مرد غریبه یا پوشش و اینا. 

اینکه ببینی مرد شکاکه یا غیرتی باید برخورد داشته باشی بری بیای ارتباط داشته باشی تا بفهمی. وگرنه نمیشه یه ویژگی رو ب همه اون قوم نسبت داد. چون اطرافیان من اصلاااااا ایجوری نيستن 

ولی یه خوبی ای دارن حس امنیت میدن مثل یسری پسرای پخمه نیستن اکثرا ناموس حالیشونهمرسی از پاسخگویی گل ...

فدات شم ولی من همیشه میرم خرم آباد خیلی پسرای خوبی داره بیشترررشون خوبن ی دوست شمالی دارم می‌گفت خیلی پسرای اینجا خوبن 

ولی بازم تحقیق بیشتری کن

من لر خرم‌آباد هستم

اینستا ندارم چون نیازم نیست ولی هر اپی که نیازم باشه دارم

اتفاقا هرکی تو فامیل کار اینترنتی داره میده بهم

اهل دوست پسر اینا نیستم

از ۱۰سالگی خودم آژانس و تاکسی گرفتم حتی کار اداری و مسابقه و فلان رفتم

اما خانوادمون یسری قوانین داره که فرهنگمون ساخته

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

اتفاقا تو خرم آباد زیاد دیدمبیشتر کدوم اطراف بالاتره؟

والا نمیدونم 

طرف ما ک اصلا اینطور نیستن 

سمت لرستان حتی تو عروسیا زن و مرد مختلط با هم رقص محلی دارن و فیلم میگیرن 

اگرم سخت گیری بوده شاید قدیم بوده

من لر خرم‌آباد هستماینستا ندارم چون نیازم نیست ولی هر اپی که نیازم باشه دارماتفاقا هرکی تو فامیل کار ...

غیرت و تعصب فرق دارن 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

کهکیلویه اصلا اینطور که گفتی نیست بلاگراتون رو نگاه کن

نمیدونم شاید شانس من اطراف من فقط اینجور باشه

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹