2777
2789

من با عشق به شوهرم ازدواج کردم شوهرم مرد خیلی خوبیه فقط ما از اول همیشه مشکل مالی داشتیم ولی بازم وضع شرکتشون خوب بود دو شیفت وایمیساد پول خوب میفتاد الان بعد این قضیه جنگ خیلی وضع شرکتشون بد شده یک شیفتشون کردن و هرروز ساعت دو خونه ست حالا من قید خونه بودنش. نیستم ولی حقوقش خیلی کم میشه اینجوری ما هم تازه می‌خواهیم بنایی کنیم البته شرکت گفته کلا موقته این شرایط من خودم آموزشگاه زبان دارم یک ساله زدم سود خوب نداده هنوز و مخارج خودش خیلی بالاست و باید تلاش کنم بهتر بشه و حداقل. سه سال بهش زمان بدم کلا خیلی خسته شدم حس میکنم دیگه دوسش ندارم نمی‌خوام این حس ادامه پیدا کنه ...ترو خدا یکی راهنماییم کنه.. اینم بگم شرایط دو شغله کردن نداره چون شهر کوچیک زندگی میکنیم و قبول نمیکنه بره آژانس ..می‌دونم شرایط اقتصادی همه بد شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دو هفته عشقتون به همسرتون کم شد؟

شرایط اینجوری نمیمونه و درست میشه

زندگی بالا پایین داره صبر و تحملتون رو بیشتر کنید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
تو این دو هفته عشقتون به همسرتون کم شد؟شرایط اینجوری نمیمونه و درست میشهزندگی بالا پایین داره صبر و ...

بیشتر از کار خودم اعصابم خورده ...تعداد شاگردام خوبه بد نیست ولی هزینه هاشو خیلی بالاست باید صبر کنم تا بچه ها برسن به سیصد تا 

بیشتر از کار خودم اعصابم خورده ...تعداد شاگردام خوبه بد نیست ولی هزینه هاشو خیلی بالاست باید صبر کنم ...

میفهمم عزیزم همه ی ما یه جورایی دچار مشکل شدیم 

ان شاءالله همه چی درست میشه🌼🤲

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

زندگی از درون به بیرونه و ما انسانها جنس مون جنس باطن درونیه  غافل از این اخلاق اشتلاه که ظاهر بیرون همش در مقایسه با باطن درون مونه(اصلا ظاهر بیرون رو نمیشه با باطن درون مون ترازو کنیم حکایت این و ان کجاست و قابل قیاس نیست ) غیر گفت ایما و سجل 

صد هزاران ترجمان خیزد زدل 

برای مقابله باید معکوس بشیم از ظاهر بیرونمون که موتورش فکره به سمت صد هزار ترمان درونمون  معکوس به قلب صد هزاران ترجمان دلمون  به فکرامون یک عنصر  بی جهتی بدیم یعنی چی یعنی 

گر مرد رهی میان خون باید رفت 

از پای فتاده سر نگون باید رفت 

تو پای به ره گذار از ره مهراس 

خود ره بگویدت که چون باید رفت 

از هر جهتی ترا بلا داد (زندگی از هر جهتی بلا  برای بی جهت شدن )

تا لاز کشد به بی جهاتت