2777
2789

چند ساله درگیر وسواس فکری عملی شدیده 

ماهم متوجه این رفتارش شدیم خودش برام توضیح داد یه فکری تو سرش میاد نمی‌ذاره راحت باشه انگار مدام ذهنش بهش دستور میده اگه این لباستو نندازی اتفاق بدی میوفته،یا هر وقت جزوه می‌نویسه ورقه هاشو پاره می‌کنه میگه اگه تو این بنویسم اتفاق بد میوفته 

بار ها بابت این کاراش ضرر مالی و جانی به خودش زده

براش درس عبرت هم نمیشه،همش به همه شکاکه که گرچه بخاطر آسیب های روحی که خورده هست

خلاصه اینجوری بهم گفت

شما راهکار بدید بهش بگم چیکار کنه

بخدا میترسم دیوونه شه و اگه ازدواج کنه همسرش قطعا یه دیوونه ای چیزی بهش میگه و خیلی بد میشه 

من دیگه هر چی گفتم بیخیال کن ذهنتو گفت نمیتونم هی میاد مقابله سخته اینا،متاسفانه بخاطر مشکل معده نمیتونه قرص بخوره

مامانمم کلافه اس هنوز چیزی نفهمیده از جزییات این بیماریش ولی متوجه شده وسایلارو میندازه اشغالی

خواهرانه هر راهکاری دارید بگید خداکنه خوب شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بره پیش مشاوره

راستش نه من نه خواهرم پول آنچنانی نداریم هنوز درس می‌خونیم به خانواده یه چند باری گفتم بابام گفت نه نمی‌خواد خودش خوب میشه زیر بار نرفت

مادرمم یسری برد،نگو روانشناس از خود خواهرم بدتر بود وضع روحیش اینقدر که عصبی برخورد کرد

وسواس کار شیطون هست به خواهرت بگو هریک ساعت یبار آیت الکرسی بخونه ذکر وصلوات زیاد بگه بعد یه مدت قشن ...

بهش گفتم نماز بخون این الکرسی بخون

هر روز مداوم میخوند است الکرسی هم می‌گفت میخونه ولی بازم انگار خوب نشده عجیبه 

بنظرم از مشاور کمک بگیرید. چه خواهر مهربونی که به فکر خواهر و زندگی آینده خواهرشه.خدا برای هم نگهتون ...

ممنونم ازت مهربونی از خودته🙂

دلم میسوزه واسش دست خودش نیست،از طرفی مامانمم که تا این وضع رو میبینه فقط عصبی میشه

بهش گفتم نماز بخون این الکرسی بخونهر روز مداوم میخوند است الکرسی هم می‌گفت میخونه ولی بازم انگار خوب ...

هرروز براش صدقه بدین سعی کنید خونه سوره بقره پخش کنید باید مداومت داشته باشه هروقتی که یه فکر اینطوری اومد توسرش سریع ذکر بگه شیطون رو لعنت کنه و به امام حسین سلام بده