2777
2789
عنوان

راه در امد نوجوان

44 بازدید | 5 پست

سلام لطفا یه راه درامد برا دختر۱۷ساله بگین البته از۱۵سالگی فروشندگی کار کردم ولی امسال نشد هم مسیرخونمون ناجوره هم چندجا رفتم دیدم یا حقوق کمه یا درخواستای بیجا پارسال انلاین شاپ گل زدم درامد داشتم امسال کراپ ولی دیدم اصلا فروش ندارم الان یه راه درامد میخوام

شما سابقه فروشنگی داشنی سنتم داره میره بالا درامد بیشتر لازم داری باید بری سراغ کار های بزرگ تر که مهارت بخواد یا حالا خودشون اموزش بدن مثلا من خودم 19 سالمه اومدم مشاور املاک ولی همه چی رو کامل یاد میده املاک بین الملل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی حقوقت واسه فرو شندگی چقدر بود ؟منم میخوام واسه دو ماه کار کنم ولی نمیدونم چه کاری میتونم بر ...

من یجا ۶نیم بود که اصلا قبول نکردم یجا۸تومن که بازم کم بود البته نسبت به جاهای که رفتم میگم کم بود

شما سابقه فروشنگی داشنی سنتم داره میره بالا درامد بیشتر لازم داری باید بری سراغ کار های بزرگ تر که م ...

مرسی از نظرت ولی مشکل اینه من دانش اموزم هرجا بخوام کار کنم باید نهایت ۴ماه کار کنم مشاور املاک اینا فکرکنم اصلا قبول نکنن