امروز ساعت نه اومدن دیدنشون هی صورتشونو بوسیدن یهو شوهرم عصبی شد گفت یه بار میگیم نبوسید بچه های من زود به دنیا اومدن و اگه مریض شن مشکلی براشون پیش میاد
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم که مجردم اما خواهر زاده و برادر زادم هرکی میومد میگفتم حق بوسیدن ندارید مرسی که درک میکنید فقط سرش لطفا
دستمم بود نمیدادم بهشون میگفتم مریض میشه بیشتر اشاره به خودمون داشتم مثلا قبل اومدن مهمونا به مادر میگفتم وقتی بغلته یه بوسش کن بعد شروع میکردم به حرف زدن که اره و فلان دیگه نمیخواد بوس کنین و اینا
بجای دعوا و ناراحت کردن، درست براشون توضیح بدید که نوزاد مخصوصا نارس سیستم ایمنی ضعیفی داره
یا کلا فعلا مهمون قبول نکنید
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.