2777
2789
عنوان

وایییییییییی بیاید خاطره بگین

63 بازدید | 5 پست

من یکبار دوستم بهم گفت بریم کافه با پسر ها قرار بزاریم منم روم نشد بگم نمیام رفتم دستشویی تو دستشویی قایم شدم گوشیم هم بیرون لب در مدرسه گذاشتم. بنده خدا فکر کرد دزدیدنم رفته بود دم خونمون به مامانم گفت باران رو دزدیدن

یکبار به گوشی شوهر خواهرم پیام دادم شما در قرعه کشی برنده شدید برای کسب اطلاعات بیشتر به شماره ی زیر زنگ بزنید. شماره ی عمه ام بود. اونم زنگ زد اونوقت عمه ام هم که خونه ی ما بود یک جوری فوحش می داد بهش و نفرینش می کرد که خنده ام گرفته بود

شما چه خاطره ای دارین که خیلی دارک بوده

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

تا حالا دیت نرفتم شت

خدا نکشتت😐😐😐😐

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته هیجانم فحشه 🤣😭

😂😂😂

من یه بار دسته جمعی خونه مامانم بودیم...خواهرم زودتر رفت خونه به مامانم پیام داد" مامان دستت درد نکنه زحمت دادیم خوش گذشت"

مامانم دستش بند بود گفت جواب بده.منم گفتم غلط کردی اومدی دفه اخرت باشه میای اینجا حالم ازت بهم میخوره😁😁😁

سکته اولو زد خواهرم