2777
2789
عنوان

آن روز موعــود نزدیــک است

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 154 پست

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها و اجعلنا من الباکین و المضطرین لغیبت امامنا 🤲

حالا چشممان به شفاعت شماست؛

برای نجات از برهوتِ غیبت؛

برای رسیدن به بهشتِ ظهور؛

ای عمّه‌ی امام‌ِ زمان، اشفعی لنا عندالله! 🤲

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

◾️گفتم :اگر در کربلا بودم قدم بر گام های حسین 

می گذاشتم و در رکابش جان می باختم. 

مانند یارانش به شوق لقای حق مسرور بودم....🌴

📌➖️گفت: یک حسین زنده داریم نامش مهدی(عج) است

پس بسم الله…

خورشید عالمتابِ بیقراری پشت ابر دیده غفلت ماست😓

فریاد بر می آورد :« یا لیتنی کنت معکم » ؟😭

امام زمانه ات را دریاب

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🚨🚨 بدترین نوع انتظار

🔹 آیت الله شهید بهشتی:

📌 اﮔﺮ ﻗﺮار ﺑﺎﺷﺪ ﻧﺘﻴﺠﻪ اﻋﺘﻘﺎد ﺑﻪ امام زمان و انتظار فرج او در ما این باشد که دست روی دست بگذاریم تا او بیاید و کارها را درست بکند، این بدترین اثر تخدیری است که یک اعتقاد امیدزا می تواند داشته باشد.

📚 حق و باطل از دیدگاه قرآن ص ۱۱۶

#امام_زمان

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

*#سید_الشهداء (علیه السلام) خطاب به امام سجاد (علیه السلام) میفرمایند :*

به خدا قسم خون من از جوشش باز نمی‌ایستد تا این که خداوند حضرت مهدی (عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف) را مبعوث فرماید.

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

السلام علیک یا ابا عبدالله  علیه السلام ✋🏴

السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

امام من

ای خزانه دار بهشت

ای عترت بهترین برگزیده ی خداوند

ای وصی وجانشین پیامبر

ای کسی که آیه تطهیر در وصف پاکی تان نازل شده.

از خداوند مهربان ظهور مبارکتان را میخواهم

آمد محضر امام رضا علیه السلام سئوال کرد

آقا! مگر همه ی شما کشتی نجات نیستید؟ 

امام رضا علیه السلام فرمودند: بله.✨️ 

پس چرا گفتند: «اِنَّ الٌحُسَین مِصٌباحُ الٌهُدی وَسَفینَهُ النَّجاه» ـ حسین چراغ هدایت و کشتی نجات است. 

◾️امام رضا علیه السلام فرمودند: چون کشتی جّدمان امام حسین علیه السلام، دوتا ویژگی دارد:

{¹.اَوسَع} {².اَسرَع} کشتی امام حسین علیه السلام همه

را سوار می کند . کشتی امام حسین علیه السلام سریع تر 

حرکت می کند؛ (نیز راه میانبر دارد، راه صدساله را یک شبه 

طی می کند). 

▪️[2]. کمال الدین و تمام النعمة، ج‏1، ص: 264-

💔و حال آخرین کشتی نجات سالهاست منتظر ماست🥀

رب الحسینان الحسین مصباح الهدیو سفینه نجاة✋سلام به شما منتظران حضرتعزیزان شروع این ماه عزیز خدمتهمه ...

ده مرتبه میخونم عزیزم 🙏💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

مهدی جان 🥀 من فرزند غفلت و جهل

آخرالزمانم ادرکنی از فتنه ها ادرکنی از غربال ها

فاصله بین ما گناهانی است که مرا از تو دور کرده‌اند...

شاید هنوز درد نبودنتان‌ به‌ استخوانمان نرسیده‌ که‌ ملتمس‌ آمدنتان‌ نیستیم ...

ببخش‌ که‌ هنوز کوچکِ‌ غمهای‌ دنیا هستیم🥀

ما را بزرگ‌ کن‌ حبیب ...

▪️طالبِ خونِ خدا،مَتی تَرانا وَ نَراک

يابنَ مِصباح الـ‌هُدی،مَتی تَرانا وَ نَراک...

▪️چه شود با تو کنم گريه سرِ قبرِ حسين

با حضورِ شـ‌هدا،مَتی تَرانا وَ نَراک

#سلام‌مولای‌غریبم

#امام_زمان♥

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

✍️ *مقدرات الهی*

*#امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میفرمایند :*

اگر چه زمانه مرا به تاخیر انداخت،

و مقدارت الهی مرا از یاری تو بازداشت و نبودم

تا با آنان که با تو جنگیدند بجنگم و با کسانی که با تو دشمنی کردند خصومت نمایم،

(در عوض) صبح و شام بر تو مویه میکنم و به جای اشک براب تو خون گریه میکنم

، از روی حسرت و تاسف و افسوس بر مصیبت‌هایی که بر تو وارد شد،

تا جایی که از فرط اندوه و مصیبت و غم و غصه شدت حزن جان سپارم.😭😭😭

☀️☀️ *#احادیث_الأئمه(ع)*💕💞...

رب الحسینان الحسین مصباح الهدیو سفینه نجاة✋سلام به شما منتظران حضرتعزیزان شروع این ماه عزیز خدمتهمه ...

۵تا زیارت عاشورا🖤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

مناجات شب چهارم

#اولاد_حضرت_زینب_سلام_الله_علیها‍ 

ای آفتاب فاطمه، نور هدایتم

دیگر طلوع کن که گرفتار ظلمتم

دارم امید تا که بیایی میان ما

در آرزوی دیدن تو بین هیئتم

صحرانشین شدی همه ی عمر خود ولی

از یاد بردمت، همه دم غرق غفلتم

روز و شبم گذشته چرا بی خیال تو

از چه شده ست زندگی  ِبی تو عادتم

بر دوش توست بار گناهان من چرا😭

پیش خدا همیشه نمودی شفاعتم

آقا همین که در دل من انتظار توست

مدیون لطف و مرحمتت تا قیامتم

عمرم اگر که قبل ظهورت تمام شد

امضا نما به رأفت خود اذن  ِرجعتم

بنگر دوباره روضه ی گلهای زینب است

عمریست روضه خوانی تو بوده حسرتم

گفت ای حسین، شکر خدا لاله های من

رفتند و نیستند زمان اسارتم

آخر چگونه این دو جوان غیور من

باشند وقت بی کسی  ِعصر  ِغارتم

شکر خدا حضور ندارند بین شام

وقتی خمیده می شود از غصّه قامتم

اما به روی نیزه ببینند این دو ماه

در بین رقص شام پر از درد و محنتم

خالیست جای این دو عزیزم میان بزم

در مجلسی که من هدف هر جسارتم

✍علی مهدوی نسب(عبدالمحسن)

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

مهدی جان 🥀 من فرزند غفلت و جهل

آخرالزمانم ادرکنی از فتنه ها ادرکنی از غربال ها

فاصله بین ما گناهانی است که مرا از تو دور کرده‌اند...

شاید هنوز درد نبودنتان‌ به‌ استخوانمان نرسیده‌ که‌ ملتمس‌ آمدنتان‌ نیستیم ...

ببخش‌ که‌ هنوز کوچکِ‌ غمهای‌ دنیا هستیم🥀

ما را بزرگ‌ کن‌ حبیب ...