2777
2789
عنوان

آن روز موعــود نزدیــک است

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 154 پست

رونق گرفت از غم تو زندگانی ام

ای یار مهربان به کجا میکشانی ام ؟

حالا که پیرمرد شدم کیف میکنم

چون وقف روضه بود تمام جوانیم

خواب و خوراک زندگیم را گرفته است

حتّی خیال اینکه بخواهی برانی ام

زهرای مرضیه به سرم دست میکشد

وقتی سیاه لشگر هیئت بدانی ام

از برکت زیارت تو باخدا شدم

من در زمین کرببلا آسمانیم

شرمنده ام گناه مرا از تو دور کرد

شرمنده ام حسین که من از شما نی ام

برسینه میزنم که مطهر کنی مرا

مشغول گرد گیری و خانه تکانیم

مارا نمیخرید کسی جزتو یاحسین

مبهوت ازین بزرگی و این مهربانیم

هیئت کلاس درس ولایت شناسی است

با گریه بر حسین امام زمانیم

چیزی نمانده است دگرتا به اربعین

یعنی مرا پیاده حرم میرسانیم ؟

مثل امام عصر عزادار روضه ی

غم های قلب زینب قامت کمانی ام

یاد دمی که روی تل آمد نگاه کرد

پای برهنه رو بسوی قتلگاه کرد

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍂ای آخرین سلاله‌ی زهرا تبارها

ای وارث شکسته دلِ ذوالفقارها...

🍂بی تو چهار فصلِ دلِ من، خزانی است

چشم انتظارِ آمدنِ تو بهارها...

🍂آقا فدای شال عزای محرمت

چشم تو خون شده ز غمِ روزگارها...

#سلام‌حضرت‌عشق

#امام_زمان♥

اَلسّلامُ عَلی الحُسَین وَ عَلی علی اِبن الحُسَین

وَ عَلی اَولاد الحُسَین وَ عَلی اَصحاب الحُسَین

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

اللهم لعن قتله الحسین علیه السلام

اللهم عجل لولیک الفرج ، بحق الحسین و اصحاب الحسین 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

امام صادق (علیه السلام)فرمودند:

⭕هر کس زیارت عاشورا بخواند، شب اول قبر در آغوش امام حسین «علیه السلام» قرار خواهد گرفت.

منبع: کامل الزیارات، ص ۷۵

✨مولاجانم 

🍂زمان زمان عجيبی‌ست،امتحان سخت است

طی زمانه‌ی بی صاحب الزمان سخت است...

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

صد عریضه عرض کردم خدمت تو بارها

نامه ی من را بخوان، از بین این طومارها

درد آب و نان ندارم؛ درد من دوری توست

التفاتی کن، نظر کن، سوی ما بیمارها

یک نگاهت می‌رساند سوی ما نور امید

یک نگاهت می‌تکاند از دلم زنگارها

من همیشه خاطرت را خواستم آقای من!

عاقبت من خیر می‌بینم از این اصرارها

دیدی، اما با بزرگی چشم پوشی کرده‌ای

ما فراوان دیده‌ایم آقا از این رفتارها

دلخوشی ماست که از جانب ارباب‌ها

می‌رسد هر روز و شب روزی خدمتکارها

کاش بعد مرگ هم نامت نیفتد از لبم

تا سرانجامم شود چون میثم تمارها

شد شب سوم، دل ما هم خراباتی شده

وای از داغ خرابه رفتن دلدارها

(صد پسر در خون بغلتد گُم نگردد دختری)

حرف من را خوب می‌فهمند دختردارها

گفت می‌دانی چه بر روز رقیه آمده؟

دست بسته می‌روم در کوچه و بازارها

نان و خرما شامیان بر ما تصدق می‌کنند

خسته‌ام از طعنه‌ها و خسته از آزارها

✍ #رضا_تاجیک

شروع کردم این ختم رو 

خدا از همه قبول کنه 🤲

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین علیه السلام 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

■ انتظار یعنی چه؟

سلام یوسف زهرا سلام حضرت عشق

سلام صبح قشنگ بهار و فرصت عشق

سلام ای پسر هر چه نور و زیبایی

سلام آینه در آِینه شکوفایی

دلم برای نگاهت بهانه می‌گیرد

به هر که می‌رسد از تو نشانه می‌گیرد

بیا که آمدنت مژده بهاران است

ظهور دولت تو عید بیقراران است

بیا که با تو دل من قرار می‌گیرد

درخت صبر ز تو برگ و بار می‌گیرد

شکوفه می‌دهد این باغ اگر بیایی تو

چه می‌شود که از این زودتر بیایی تو

بیا که آینه‌ها را جلا دهی مولا

به هر چه قلب شکسته صفا دهی مولا

بیا که خسته شدیم از غم جدایی‌تان

تمام دار و ندارم شود فدایی‌تان

بیا که زندگی‌ام اشک و ندبه و آه است

همیشه ز زمزمه‌ام یا بقیه‌الله است

در التهاب غم بی کسی بگو چکنم ؟

بس است این همه دلواپسی بگو چکنم ؟

شنیده‌ام چو بیایی بهار می‌آید

به جان خسته عالم قرار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی برای یاری تو

حسین فاطمه با ذوالفقار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی به دولت توحید

به یمن آمدنت اعتبار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی شکوه ظلمت و ظلم

به چشم اهل یقین پست و خار می‌آید

شنیده‌ام چو بیایی مسیح هم با توست

به خاک بوسی تو جانثار می‌آید

دلم خوش است به این مژده‌های آمدنت

بیا بیا که بمیرم برای آمدنت

برای صبح ظهور تو انتظار خوش است

که انتظار برای وصال یار خوش است

اگر چه روز دلم در فراق تاریک است

رسیده است خبر که ظهور نزدیک است

رسید مژده ی دیدار تو به ما مولا

خدا به وعده ی خود می‌کند وفا مولا

به عهد عشق و محبت چه سخت پابندم

خدا گواه به‌غیر از تو دل نمی‌بندم

رقیه گفت به ما انتظار یعنی چه

تحمل غم و هجران یار یعنی چه

اسیر آن همه اندوه و درد شیدا بود

ولی کنار خرابه به یاد بابا بود

چه انتظار عجیبی کشید این کودک

هزار زخم زبان می‌شنید این کودک

به دل امید پدر داشت کربلا تا شام

و خیره بود نگاهش به سوی در تا شام

به سر رسید جدایی پدر ز راه آمد

ولی چگونه به پا نه به سر ز راه آمد

نهاد در بغل خسته چون‌که سر با اشک

گرفت لخته‌ی خون از سر پدر با اشک

خرابه بود و سکوتی عجیب در دل شب

و بیقرار‌تر از دختر ، عمه‌اش زینب

به گریه گفت که ای عمه‌جان پدر آمد

ببین که شام جدایی من به سر آمد

تو را به جان سه‌ساله بیا ابا‌صالح

به حق زمزمه ی ذکر یا اباصالح

#کمیل_کاشانی

دوباره چشم ترت میهمان باران است

فدای سینه‌ی تنگت که داغ مهمان است

حسین چشم تو را زخم کرده می‌بینم

هزار سال گذشت و هنوز گریان است

مریز روی سرت خاک، خاک بر سرِ ما

شبیه گیسوی تو، حالِ ما پریشان است

میان گریه نفَس‌کش، به هق هق اُفتادی

هنوز اول ماه است و غم فراوان است

غمِ حسین کشیدیم اگر که جان سختیم

اگر به مردم ما حرف مرگ آسان است

غمِ حسین کشیدیم اگر که فهمیدیم

که مرگِ سرخ بِه از ننگِ نقض پیمان است

کسی که پیراهن مشکی‌اش به تن نکند

به صد کفن اگر آید به حشر عریان است*

تو هم کنار رُبابی تمام سال آنجا..

..که سایبان سرش آفتاب سوزان است

اگر که سر به بیابان گذاشت حق بدهید

که دید گریه کُنش وحشی بیابان است

سری به نیزه بلند است در برابر زینب

سری که شانه زنش  مادری پریشان است

*این مصرع از استاد احد ده بزرگی میباشد

#حسن_لطفی