2777
2789

میدونم قبلا راجبش تاپیک زدم ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم😭😐

پسرخالمه(لطفا راجب ازدواج فامیلی و بچه حرف نزنید خودم همه چیو میدونم) خالم و شوهر خالم خیلی زیاد خوبن با دختر خالم که مثل خواهریم پسر خالم ۳۰ سالشه ولی کمتر میخوره پرستاره خونه داره ماشین داره باغ داره و.... خانوادشم بشدت حمایت گرن کلا جدا از اینا پسریه که خیلی باشخصیت و اروم و اقاس از ایناس ک کل فامیل عاشقشن خیلی مودب و باشخصیته اهل مشروب و قلیون و این چیزام ب هیچ عنوان نیست اهل اینکه زنشو هم محدود کنه هیچجوره نیست دوتا مشکل دارم یکیش تفاوت سنی و دومی اینکه زنداییم و دخترش از گذشتم باخبرن (با یکی بودم ک رابطمونم خیلی جدی بودمامان بابامم درجریان بودن ولی خب خیانت کرد و جدا شدم ازش ۴...۵ ماه پیش) زنداییم و دخترش خودشون حتی یبار کمک کردن ما بریم باهم سر قرار و بعدشم هممون باهم رفتیم بیرون(اون موقع خانوادم درجریان نبودن میدونم حماقت کردم ولی عاشق بودم و کور و کر و خر) واسه همین الان میترسم چون زنداییم یکم حسوده و خیلی دوس داره این پسر خالم دختر خودشو بگیره بارها با داییم نشون دادن قبلا پسرخالم خاستگاری کرد  تا ده روز زنداییم و دخترش و داییم با من حرف نمیزدن😐 البته من ج منفی دادم اون موقع الان دوباره خاستگاری کرده خاله هام و زنداییای اون یکیم میگن خیلی خری اگ قبول نکنی🥲مامان بابامم ک دارن از خوشحالی بال درمیارن چون عاااااشق این پسر خالمن میتونم بگم بیشتر از من دوسش دارن😐من خجالت میکشم باهاش ازدواج کنم بعد زنداییم و دخترش و اون یکی پسر خالم(اینو دیگ تقصیر مامانم شد ک فهمید ولی اون خیلی زیاد دهن قرصه مثل داداشم میمونه)از گذشنم باخبره و یجورایی احساس میکنم خیانت ب پسر خالمه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی اوکیه

فقط خودت ب پسر خاله‌ت راستشو بگو‌ بنظرم

بزار همه چیو از خودت بشنوه

بنظرم زنداییت از اخر کرم خودشو میریزه😅 چ اوکی بشید چ نشید

پس خودت بهش بگو

و بگو که خانوادت در جریان بودن

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...

یکاری کن قبلش با پسرخالت تنها حرف بزن. بهش بگو چند بار خاستگاری کردی  ازدواجت از روی عشقه یا اصرار خانواده

بعد بهش بگو قبل همه این ها باید یجیزی رو بهت بگم 

داستان براش تعریف کن 

بکو بجه بودم نفهمیدم پشیمونم 

اما خواستم قبل اینکه جواب مثبت بدم درجریان باشی

بعدش تصمیم با پسر میشه

اگ قبول کرد ک اینجوری پوز اون زن دایی ب زمین میخوره اگزم گفت ن ک دگ حتما قسمت نبوده 

اگه انقد خوبه قبول کن از ۱۲ سال اختلاف سن چشم‌پوشی کن

واسه مورد دوم خودت بهش بگو

بگو با یه نفری جدی برای ازدواج در حال آشنایی بودم 

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

فقط میتونم بگم مبارکه اختلاف سنی اصلا مهم نیس مهم رفتار ومنش و کرداره ادمه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه