میدونم قبلا راجبش تاپیک زدم ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم😭😐
پسرخالمه(لطفا راجب ازدواج فامیلی و بچه حرف نزنید خودم همه چیو میدونم) خالم و شوهر خالم خیلی زیاد خوبن با دختر خالم که مثل خواهریم پسر خالم ۳۰ سالشه ولی کمتر میخوره پرستاره خونه داره ماشین داره باغ داره و.... خانوادشم بشدت حمایت گرن کلا جدا از اینا پسریه که خیلی باشخصیت و اروم و اقاس از ایناس ک کل فامیل عاشقشن خیلی مودب و باشخصیته اهل مشروب و قلیون و این چیزام ب هیچ عنوان نیست اهل اینکه زنشو هم محدود کنه هیچجوره نیست دوتا مشکل دارم یکیش تفاوت سنی و دومی اینکه زنداییم و دخترش از گذشتم باخبرن (با یکی بودم ک رابطمونم خیلی جدی بودمامان بابامم درجریان بودن ولی خب خیانت کرد و جدا شدم ازش ۴...۵ ماه پیش) زنداییم و دخترش خودشون حتی یبار کمک کردن ما بریم باهم سر قرار و بعدشم هممون باهم رفتیم بیرون(اون موقع خانوادم درجریان نبودن میدونم حماقت کردم ولی عاشق بودم و کور و کر و خر) واسه همین الان میترسم چون زنداییم یکم حسوده و خیلی دوس داره این پسر خالم دختر خودشو بگیره بارها با داییم نشون دادن قبلا پسرخالم خاستگاری کرد تا ده روز زنداییم و دخترش و داییم با من حرف نمیزدن😐 البته من ج منفی دادم اون موقع الان دوباره خاستگاری کرده خاله هام و زنداییای اون یکیم میگن خیلی خری اگ قبول نکنی🥲مامان بابامم ک دارن از خوشحالی بال درمیارن چون عاااااشق این پسر خالمن میتونم بگم بیشتر از من دوسش دارن😐من خجالت میکشم باهاش ازدواج کنم بعد زنداییم و دخترش و اون یکی پسر خالم(اینو دیگ تقصیر مامانم شد ک فهمید ولی اون خیلی زیاد دهن قرصه مثل داداشم میمونه)از گذشنم باخبره و یجورایی احساس میکنم خیانت ب پسر خالمه😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تصمیم گرفتن توی این شرایط سخت شده، چون هم مشکلات گذشته رو داری، هم احساسات خانواده دخیلن. ولی در نهایت باید خودت با این ازدواج کنار بیای. اگر دلت میگه این کار رو بکنی و فکر میکنی رابطهتون با هم خوب میشه، برو جلو. اما اگر هنوز احساس میکنی گذشته نمیذاره راحت تصمیم بگیری، باید با خودت بیشتر روراست باشی. تا زمانی که از گذشته پاک نشدی و احساس راحتی نداری، شاید بهتر باشه کمی فاصله بگیری و بیشتر فکر کنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!