2777
2789
عنوان

ازدواج با پسری ک دوازده سال تفاوت سنی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
منطقی هست ولی هیچ پسری واسه این چیزا منطقی نیست و بعد ها ت زندگی دچار مشکل میشه ادم

خب اینکه خودت الان بگی بهتره تا بعدا زنداییت بهش بگه و زندگیتو خراب کنه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکاری کن قبلش با پسرخالت تنها حرف بزن. بهش بگو چند بار خاستگاری کردی ازدواجت از روی عشقه یا اصرار خ ...

اخه پسرام قبل ازدواج خیلی کارارو کردن پس‌میان میگن؟مردای ایرانی هرچقدر منطقی و اوپن باشه نمیشه راجب این موضوع حرف زد ریسکه بعدها ادم زندگیش دچار مشکل میشه میترسم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منطقی هست ولی هیچ پسری واسه این چیزا منطقی نیست و بعد ها ت زندگی دچار مشکل میشه ادم

ن اینطور نیست همسر من چندین سال خاستگارم بود من قبلش یکی دک رو میخواستم ک خانواده فامیل درجریان بودن پدرم راضی نبود بعدش فهمیدم حق با پدرمه 

قبل جواب مثبت ب همسرم همه چیز گفتم اونم پذیرفت گف مشکلی ندارم عاشقتم واقعا بخاطر خودت میخوام گذشته مهم نیست

چند سال عقد بودم ۲دسالم عروسی کردیم 

یه بچه هم داریم 

هیچ وقت هم این موضوع به روم نیاورده 

همه چی اوکیهفقط خودت ب پسر خاله‌ت راستشو بگو‌ بنظرمبزار همه چیو از خودت بشنوهبنظرم زنداییت از اخر کر ...

بنظرت به مامانم بگم ک اون باهاش صحبت کنه؟اینطوری بهتره میگه خب حتما چیزی نبوده دیگ خانوادشم باخبرن

ن اینطور نیست همسر من چندین سال خاستگارم بود من قبلش یکی دک رو میخواستم ک خانواده فامیل درجریان بودن ...

خداروشکر عزیزم منم میگم کاش ب مامانم بگم باهاش حرف بزنه چون اینطوری بهتره مطمعن میشه خانوادم باخبر بودن

مرسی عزیزم زنداییم و دخترشو چیکار کنم

رک و راست بهش بگو اگه واقعا بخوادت براش مهم نمیشه

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

خداروشکر عزیزم منم میگم کاش ب مامانم بگم باهاش حرف بزنه چون اینطوری بهتره مطمعن میشه خانوادم باخبر ب ...

اره مامانت بگه بهترع

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اخه پسرام قبل ازدواج خیلی کارارو کردن پس‌میان میگن؟مردای ایرانی هرچقدر منطقی و اوپن باشه نمیشه راجب ...

عزیزم الان زمونه اینحوری شده ک گذشته دختر مهم تزه تا پسر .

ی درصد فک کن بهش نگفتی بعد ازدواج کردین بعد زن دایی اومد همه چیو گف خراب کرد

اون وقت چطور میتونی تو صورت همسرت نگاه کنی هرچقدر هم توضیح بدی تا ابد شکاک میمونه حتی شاید بخاطر اینکه باهاش رو راست نبودی ازت جدا بشه 

اون وقت چ احساسی خواهی داشت بهت چرا نگفتی اون موقه بهم چی. شاید بگه باید میگفتی خودم تصمیم میگرفتم بمونم یا نه

الان بفهمه خیلی بهتره فردا روز تازه عروس باشی یا با یه بجه بفهمه و به جدایی دلسردی ختم بشه

بزار خودش با دونستن همه جی تصمیم بگیزه

بنظرت به مامانم بگم ک اون باهاش صحبت کنه؟اینطوری بهتره میگه خب حتما چیزی نبوده دیگ خانوادشم باخبرن

اینم ایده خوبی میتونه باشه

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...
خداروشکر عزیزم منم میگم کاش ب مامانم بگم باهاش حرف بزنه چون اینطوری بهتره مطمعن میشه خانوادم باخبر ب ...

خلاصه خیلی واضح نه کل ماحرا رو اما یچیزایی سر بسته بگین بهش 

یا از طریق مادر یا خودتون یا مشاور 

عین همین ماجرا قبلا اتفاق افتاده تو فامیلمون.

اما نظر شخصی من اینه بزار همه‌چیز بدونه خودش تصمیم ب موندن بگیره

فردا روز حرفی بزنه بهش میگی منک همه چیو گفتم بزرو مجبورت نکردم بمونی خودت انتخابم کردی با دونستن همه‌چیز. 

بازم هرجور خودت صلاح میدونی به هر حال شما خودت خانواده و فامیل بهتر میشناسی جونم🌹

هرچی خیر صلاحه نصیبت 🫰

حالا از کجا میدونی تو گذشته پسرخالت کسی نبوده؟ اگر میتونی خصوصی بهش بگو آره من یه زمانی قرار بود با یکی ازدواج کنم اما به توافق نرسیدیم و نشد دیگه. میدونی که همه دخترا خواستگارا و اینا دارند

زاجع به اختلاف سنی هم به خودت مربوطه. من شخصا هیچوقت دوست نداشتم و قبول نمیکردم. اما مواردی دیدم که حالشون باهم خوبه باوجود اختلاف سنی

عین همین ماجرا قبلا اتفاق افتاده تو فامیلمون.اما نظر شخصی من اینه بزار همه‌چیز بدونه خودش تصمیم ب مو ...

اخه خاله هام حتی مادر بزرگ و پدر بزرگم ب من میگن زنداییم و دخترش حسودن و ازشون دوری کنم یعنی میخوام بگم خودشون میدونن 

بعد اونام هیچ مدرکی از من ندارن اگ یوقت چیزیم بگن بقیه ممکنه فک کنن بخاطر حسادتشونه